Termékajánló
Kérdése van?
mobilainer@mobilainer.hu __________________________ Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk termékkel, árakkal és szállítással kapcsolatban!
Termék részletek


IRODA KONTÉNER 50

 IRODA KONTÉNER 50
1 500 000 Ft+Áfa
600 X 240 x 223 cm
IRODAKONTÉNER TECHNIKAI JELLEMZŐK:
Aljazat : A konténer alsó részét 1.5 mm vastag acéllemezből készült keret tartja. A keretben 12 db U profil tartja a 18 mm vastag forgácslapot. A forgácslapot felülről PVC műanyag padló borítja. A forgácslap alulról viz. és párazáró védelemmel van ellátva. A talaj és a forgácslap között több mint 15 cm távolság van.

Oldalak:Az oldalak 50 mm vastag szendvicspanelből készülnek. Külső és belső fém felületük igény szerint szinezhető. Alapszín RAL 9002.

Tető borítás: A konténer felső részét 1.5 mm vastag acéllemezből készült keret tartja.A legfelső réteg 1.5 mm vastag acélból készült görög mintás panel borítja, festve. A panel borítás mélysége 70 mm. Alatta egy 30 mm vastag szendvicspanel borítás van mindkét oldala elektrosztatikusan festve. A konténer első kerete és a görög mintás panel biztosítja a tető vízelvezetés /csatorna/


-Külső magasság: 2.50m
 • -Kilinccsel elátott ajtó.
  -Ablak és ajtó:-Aluminium-Természetes fehér PVC
  -Sima üveg 4 mm- védőrudakkal felszerelve
  -Ajtó:-90X200 Cm. Felső rész üvegezett, alsó rész panel.
  - Ablak: 90x98 Cm
  -Védőrudakkal felszerelve.

  ELEKTROMOS FELSZERELÉS:
  - a falak mentén foglalat , LED:40W
  - Életmentő kerettel ellátva.Standard Alapfelszerelés: a konténer kiválasztott alapterülete teljes hőszigetelése
  - 50mm szendvics panelStandard Alapfelszerelés: a konténer kiválasztott alapterülete teljes hőszigetelése 50mm szendvics panel
 • Cikkszám
  MO50BA60A
  Tömeg
  1350 kg/db
Webáruház készítés