Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Iroda konténer

Az iroda konténer ideális választás, ha a rugalmasan változó igényekhez szeretnénk alakítani az irodát. Gyorsan és kényelmesen telepíthetőek, emellett hasznosak akkor is, ha az építési engedély beszerzése körülményesebb. Bármelyik évszakban használatba vehetők, mivel ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Ha Ön felszerelt konténer iroda után kutat versenyképes árazással, akkor a Mobilainer minőségi mobil irodáit Önnek találták ki: vegye fel velünk a kapcsolatot!

 


10prodotto 110

Iroda konténerek szabvány méretben 

Szabvány méretű iroda konténereink mindig raktárkészleten vannak, ezért garantálni tudjuk Ön számára a gyors szállítást.
Amennyiben azonnal szüksége van a konténerre, válasszon alábbi méreteink közül:

 

Standard 400x240x223 cm
Standard II 500x240x223 cm
Standard + 600x240x223 cm
Kék 600x240x221 cm
Szürke 600x240x221 cm (+ készlet targonca: daruhoz és targoncához szállítható)
Szaniteres 600x240x223 cm (wc + mosdókagyló)
Graphite 600x240x262 cm
Graphite II 600x240x262 cm (wc + mosdókagyló)
Graphite+ 600x240x262 cm (wc + mosdókagyló + zuhany)
Dupla Standard 600x480x223 cm (1 db ajtó+ 2 db ablak: 90x98 cm. Felső része üvegezett, az alsó rész panel)
Dupla Standard II 600x480x223 cm 1 db ajtó + 2 db panoráma ablak: 280x220 cm. A felső része üvegezett, az alsó rész panel)
Négyszeres 600x480x223 cm (1db ajtó + 3 db panoráma ablak: 280x220 cm. A felső része üvegezett, az alsó panel)

Mobilainer irodakonténer

 

Főbb tulajdonságok : 

 

 • könnyű, de ugyanakkor tartós szerkezet
 • kiváló szigetelés
 • többfajta méretben és kialakításban rendelhető
 • maximális komfortérzet
 • személyre szabható kiegészítők
 • gyors és könnyű szállítás 
 • nem engedélyköteles
 • nincsenek rejtett költségek
 • nem kell egy építkezést levezetni, csak megrendelni, és használatba venni

 

Kényelmi lehetőségek :

 

 • inverteres klímával kérhetők az évszak független komfort biztosítása érdekében
 • plusz nyílászárók beszerelése
 • külön mellékhelyiség, vagy akár zuhanyzó kialakítása 
 • több konténer összekapcsolható, így akár “korlátlan” terület áll a rendelkezésre

 

Miért a Mobilainer?

 

 • csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik mind hazai mind nemzetközi piacokon
 • ügyfélközpontú megvalósítások
 • segítőkész ügyfélszolgálat
 • garancia
 • folyamatos fejlesztések beépítése

 

Irodakonténer a Mobilainer kínálatában: miért érdemes minket választani? 

 

Többféle iroda konténer kialakítás közül válogathat 

Kínálatunkban különböző kialakítású iroda konténerek közül választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő típust. Termékeink esztétikus kinézetük és komfortos belső kialakításuk mellett kérhetők egyedi tulajdonságokkal is. Amennyiben mellékhelyiséggel, mosdókagylóval felszerelt irodai konténert keres, akkor jó helyen jár.

Forgalmazunk standard és galvanizált fajtát is, mobil helyiségeink nagy része pedig kiépített, szabványos elektromos hálózattal rendelkezik. A Mobilainer irodakonténerek 2,5 m magasak, így nincsen bennük úgynevezett „dobozérzet”. Ráadásul opcionálisan össze is kapcsolhatók, ennek köszönhetően akár nagyobb konténerházakat vagy irodákat is ki lehet alakítani.

Iroda konténer 600x240-es méretben: standard méret, ezernyi lehetőség

Sokoldalú irodakonténer felhozatalunk minden darabja hatékonyan és széleskörűen használható. Ám a Mobilainer palettáján szereplő 600x240-es méretű konténer irodák még ebből az erős mezőnyből is kiemelkednek. Standard méretezésük egyrészt lehetőséget ad arra, hogy tetszőleges módon, számtalan kombinációban bővítsük további konténerekkel – emellett pedig több személy együttes munkavégzésére is kényelmesebb teret nyújt, mint a kisebb változatok. A 600x240-es méretből többféle térelosztású, nyílászárókkal többféle módon ellátott (ajtók ablakok száma) modellek is találhatók készletünkön. Emellett ezekkel a paraméterekkel elérhetőek WC-vel, illetve WC-vel és mosdókagylóval ellátott irodakonténerek is.

Amennyiben Önnek nemcsak iroda konténerre lenne szüksége, hanem más típusú mobil konténerekre is, pl. szaniterkonténerekre, használt tengeri konténerekre, raktárkonténerekre, mobilainerekre vagy akár őr-porta konténerekre, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. 

Minőségi, időtálló mobil iroda konténer felhozatal 

A Mobileiner prémium alapanyagokból készült, könnyű vázszerkezetű konténereket kínál ügyfeleinek, amelyek bármikor tetszés szerint áthelyezhetők, akár felső darus, akár alsó targoncás emeléssel.

Mindegyik iroda konténer jól szigetelt, ezért komfortos munkavégzést tesznek lehetővé meleg és hideg évszakban is. Vízelvezetővel is rendelkeznek, így sokkal lassabban kopik a festék az iroda konténerről. Ráadásul erősített talapzatúak, vagyis esetekben még betonalap sem szükséges az iroda konténerek telepítéséhez. Az összes általunk forgalmazott darabra szavatosságot is vállalunk. 

Korrekt áron szerezheti be iroda konténerét

Amennyiben Ön érdeklődik az egyik konténerünk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, és küldje el igényeit! Mi rövid időn belül megkeressük egy ajánlattal, amelyben az iroda konténer ár is szerepel, majd közösen egyeztetjük a részleteket. Igyekszünk minden tekintetben rugalmasan alkalmazkodni az ügyféligényekhez, és a lehető legkorrektebb összeggel előállni.

A kínálatunkban található iroda konténer árak kedvezőek. Ez részben annak is köszönhető, hogy az iroda konténerek földszinti kialakításúak. Emellett pedig érdemes jobban is körülnézni kínálatunkban, mivel folyamatosan megújuló akciókkal és újdonságokkal is találkozhat oldalunkon.

 

Milyen előnyökkel jár egy iroda konténer? 

Elsőre talán furcsának tűnhet egy konténert berendezni irodának. Pedig – ugyanúgy, mint egy konténerház lakóépület – számos előnnyel rendelkezik egy iroda konténer:

 

 • Mobilis: egy iroda konténer nagyon könnyen mozgatható, ami nagyfokú kényelmet tesz lehetővé. Nem kell az építési engedéllyel bajlódni, valamint megspórolhatjuk az anyagköltséget és a munkadíjat is. Ráadásul nem kell hónapokat, vagy akár még többet várni a beköltözéssel.
 • Gazdaságos: a mobilitásának köszönhetően az irodakonténer sokkal költséghatékonyabb megoldás, mintha építkeznénk. Ezen felül elfelejthetjük a havonta esedékes magas bérleti díjak kifizetését is.
 • Komfortos: az irodakonténerek ugyanolyan kényelmesek és teljes körű komfortot biztosítanak, mint a kőből készült épületek. Így nem kell attól tartanunk, hogy nehézségekbe fog ütközni a víz- vagy áram használata.
 • Strapabíró: az iroda konténer paneljei az igénybevételeknek remekül ellenálló acéllemezből készültek, amelyek sokáig az elvárásoknak megfelelően bírják a strapát. Szigetelésüknek hála remekül kint tartja a zavaró hangokat, a nagy meleget, valamint energiatakarékos a használatuk.
 • Esztétikus: az oldalak belső és külső fémfelületeit tetszés szerinti árnyalatra festhetjük. Így a konténeriroda valóban egyedi ízlésünkhöz és a környezethez alakítható.

 

 

További kérdései lennének szolgáltatásunkat illetően? Akkor lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!