Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Mobilház, modulház

A mobilház, vagy más néven modulház néhány éve talán még keveseknek fordult meg a fejében lehetőségként állandó lakhatásra. Napjainkra azonban egyre többen ismerik fel ennek a gyorsan telepíthető, egész évben komfortosan használható megoldásnak az előnyeit. Ha Ön is mobilis, magas minőségű és alacsony fenntartási költségű felépítményt keres vállalata számára, forduljon hozzánk bizalommal!


2termék 12

Mobilház telepítés a Mobilanier csapatától: miért érdemes minket választani?

 

Tapasztal szakértő csapat

A Mobilainer gárdája régóta tevékenykedik a konténerbizniszben, ez idő alatt rengeteg sikeresen megvalósított projekttel büszkélkedhetünk. Szolgáltatásunkat a megbízható és dinamikus munkafolyamatok jellemzik, emellett kifejezett gondot fordítunk az ügyféligények rugalmas kezelésére. Mobilház vásárláskor számos kérdés felmerülhet, ezért teljes körű tájékoztatást és tanácsadást biztosítunk Önnek a tisztánlátásért.

Kiváló minőségű szendvicspanel mobilház

Amennyiben Ön egy Mobilainer termék mellett dönt, úgy igazán masszív és időtálló befektetést könyvelhet el. Az általunk forgalmazott dupla mobilház és mobil lakó egyaránt rendkívül stabil – ellenben meglepően könnyű - szerkezettel rendelkezik. A prémium acélváznak köszönhetően valódi minőséget választ, amely évtizedekig hűen szolgálja tulajdonosát. A modulház erősített talpazata miatt akár betonalap nélkül is használható. Ezek tetejébe az egyes panelek kiváló szigetelést kaptak, így komfortos lakhatóságot biztosít egész évben.

A kész mobilház berendezéssel együtt vásárolható meg, így minden feltétel adott, hogy az álmaiban szereplő elképzelések valóssággá váljanak. Mi előkészítjük a vízelvezetést, kialakítjuk a világítást, hogy Ön hosszú távon is kifogástalanul érezze magát az otthonában. A konstrukciók nagy belmagassága garantálja, hogy sose tapasztaljunk „doboz” érzést, így akkor is tökéletes alternatíva, ha sok időt töltünk otthon, például home office-ban dolgozunk. A Mobilainer legfőbb célkitűzése, hogy technológiailag és esztétikailag is a legmodernebb, több évtizedre szóló megoldásokat kínálja vásárlói számára.

Gyönyörű mobilházak

Bármennyire is praktikus szerepet lát el mobilház, jól tudjuk: az sem hátrány, ha a funkcionalitás mellett még szemet gyönyörködtető is. A kínálatunkban található felépítmények fémlemezei tetszés szerint festhetőek! Így az iroda vagy dolgozói szálláshely nemcsak barátságosabb lesz, de akár vállalata arculatának színei is visszaköszönhetnek rajta.  A belső kialakításnál sem hanyagoltuk el a kinézetet: az összes szoba, a konyha, valamint a fürdőszoba is olyan igényes megjelenést tudhat magáénak, hogy akár üzleti partnereivel tárgyalhat mobilháza falai között.

Korrekt modulház árak

Vállalkozásunk szeretne ügyfelei számára egy remek üzletet ajánlani, amellyel mind a két fél jól jár. A weboldalunkon található szendvicspanel mobilház árak valóban korrektek, mivel kifejezetten földszinti felépítményekre szakosodtunk. Mielőtt Ön megvásárolná a kinézett adásvétel tárgyát, személyesen meg is győződhet annak állapotáról. Így megtapasztalhatja első kézből, hogy a Mobilainer árai kiváló értékaránnyal párosulnak. Emellett folyamatosan megújuló akciók is elérhetőek kínálatunkban, így érdemes jobban körülnézni weboldalunkon.

 

A modulház előnyei állandó lakhatás esetén

  • Rugalmas kialakítású: Egy költözés esetében ugyan nem vihető el, azonban modulokban érkezik, ami biztosítja a rugalmas alakíthatósági lehetőségeket. A fémlemezek színét a családunk vagy a vállalkozásunk egyedi igényei szerint határozhatjuk meg.
  • Kedvező ár-érték arányú: A modulház árak eltörpülnek egy téglából készült épület felhúzásának költségei mellett. Lehetőségeinktől függően az is előfordulhat, hogy utóbbira hitelt kell felvenni, amely nehéz helyzetbe hozhatja a költségvetést. A mobilházak árai megkímélnek minket attól, hogy kölcsönhöz kelljen folyamodni.
  • Kiváló hőszigetelésű: A modern mobilház kiemelkedő minőségű hőszigetelése minden évszakban tökéletesen benn tartja a meleg vagy a hűvös levegőt. A mínuszokban kifűthetjük a gyerekszobát, sosem fog kihűlni, míg a forróságban a klimatizált helyiségek kellemesen hűvösek maradnak.

 

Ilyen esetekben alkalmazható a kész mobilház

  • Állandó lakhatás: Néhány évvel ezelőtt még talán elképzelhetetlen volt. Mára azonban egyre többen választják ezt a kényelmes megoldást állandó lakhatásra. Ugyanis nem kell az építkezési munkálatokra várni, így sokkal gyorsabban beköltözhető, továbbá költséghatékonyabb megoldásnak is számít. 
  • Hosszú távú munkavégzés: Ha Önnek is a munkája az élete, a mobilház ideális opció lehet. Előfordulhat, hogy az irodánk már-már a második otthonunk. Ebben az esetben fontos, hogy a munkahelyünk legalább olyan komfortos legyen, mint az otthoni környezetünk, hogy teljes mértékben az üzletre koncentrálhassunk.
  • Nyaralók és egyéb pihenőhelyek: A nyaraló az a hely, ahol feltöltődhetünk és kipihenhetjük a városi nyüzsgés zaját. A modulház kiváló hőszigetelésének és stabil tetőszerkezetének köszönhetően a létesítményt bármelyik évszakban használhatjuk, akár többszöri, hosszabb időre szóló állandó kikapcsolódásra.

 

A modulház és az egyéni preferenciák

A Mobilainer garantálja a kedvező árakat minden vásárlója számára. Nincs ez másképp a modulház árak terén sem. Mivel figyelembe vesszük a vásárlóink egyedi igényeit és elképzeléseit, így szinte sosincs nálunk két egyforma megoldás. Éppen ezért a mobilház árak esetében is, egyedi ajánlatot készítünk minden érdeklődő számára. Így tudjuk valóra váltani az elképzeléseit és garantálni, hogy tényleg azt kapja, amire szüksége van. A kifogástalan hőszigetelés, prémium acélváz és modern tetőszerkezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a konstrukciók jelentsék számunkra az igazi otthont. A modern építmények bebútorozva és gépesítve kerülnek átadásra, kulcsrakész állapotban.

További kérdései merültek fel? Akkor ne habozzon: lépjen kapcsolatba segítőkész munkatársainkkal!