Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Őrkonténer

A különböző épületek és telephelyek őrzése a legtöbb esetben 24 órás feladat. A felügyeletet ellátó személyek elhelyezésére igazán praktikus és komfortos megoldás egy őrkonténer. Az őrzés-védés mellett azonban számos egyéb felhasználási területen is remekül megállja a helyét bármilyen időjárási viszonyok között. Tekintse meg a Mobilainer prémium minőségű, költséghatékony őrkonténer és portakonténer kínálatát, és biztosítsa dolgozói számára a minőségi munkavégzés körülményeit!


5Produkt 15

Őrkonténerek szabvány méretben 

Szabvány méretű őrkonténereink állandó raktárkészletünk részét képzik, ezért ezekben az esetekben még gyorsabb szállítási határidőt tudunk vállalni. Válasszon az alábbi méretek közül, ha rövid határidejű szállítással szeretne rendelni.

 

Őr és portakonténer240x240x211 cm
Őr és portakonténer Graphite300x240x262 cm (4 db PVC ablak)
Őr és portakonténer Graphite II

300x240x262 cm ( wc + mosdókagyló + 3 db PVC ablak)

Mobilainer őrkonténer

 

Főbb tulajdonságok : 

 

 • könnyű, de ugyanakkor tartós szerkezet
 • kiváló szigetelés
 • többfajta méretben és kialakításban rendelhető
 • maximális komfortérzet
 • személyre szabható kiegészítők
 • gyors és könnyű szállítás 
 • nem engedélyköteles
 • nincsenek rejtett költségek
 • nem kell egy építkezést levezetni, csak megrendelni, és használatba venni

Kényelmi lehetőségek :

 

 • inverteres klímával kérhetők az évszak független komfort biztosítása érdekében
 • plusz nyílászárók beszerelése
 • külön mellékhelyiség, vagy akár zuhanyzó kialakítása 
 • több konténer összekapcsolható, így akár “korlátlan” terület áll a rendelkezésre

 

Miért a Mobilainer?

 

 • csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik mind hazai mind nemzetközi piacokon
 • ügyfélközpontú megvalósítások
 • segítőkész ügyfélszolgálat
 • garancia
 • folyamatos fejlesztések beépítése

Miért tőlünk vásároljon őrkonténert? 

 

Korrekt őrkonténer ár 

A Mobilainer Kft. kínálta őrkonténer árak igen kedvezők, köszönhetően földszinti kialakításuknak. Emellett sokkal kisebb összeggel jár a mobil felépítmény vétele, mint a téglából épült változat. Miután könnyen mozgathatók és nem kell engedély sem a telepítésükhöz, megspórolhatjuk a járulékos költségeket is.

Hozzáértő, tapasztalt csapat végzi a telepítést

Felkészült szakértő gárdánk gond nélkül, dinamikusan telepíti Önnek őrkonténerét, csakúgy mint mobilházak vagy irodakonténerek esetén. Számos elégedett partnerünk pozitív visszajelzése a biztosíték minőségi szolgáltatásunkra. Aktívan nyomon követjük az új, innovatív megoldásokat is, emellett folyamatosan fejlesztjük termékportfóliónkat is. Amennyiben tőlünk szerzi be őrkonténerét, barátságos és ügyfélközpontú szemléletre, valamint segítőkész hozzáállásra számíthat.

Minőségi kialakítás 

Az erősített talpazat és prémium acél elemek felhasználása ellenére az általunk forgalmazott őrkonténer meglepően könnyű szerkezetűek. A gondos, vastag PUR hab és PVC szigetelés pedig fokozza a komfortérzetet az év bármely szakában. Ráadásul ergonomikus és stabil kialakítása miatt gond nélkül szállítható egyik helyről a másikra felső darus-, vagy alsó targoncás emeléssel is. 

Komfortos és felszerelt őrkonténer

Ha Ön tőlünk szerzi be őrkonténerét, egy korszerű és felszerelt felépítménnyel gazdagodik. Kiépített elektromos hálózattal (LED 40W, valamint 3 csatlakozó aljzat), hőszivattyús inverteres klímával, illetve nagy belmagassággal is rendelkezik felépítményünk. A Mobilainer őr- és portakonténer tartozéka mindezek mellett egy majdnem fél centiméter vastag üveges alumíniumajtó, valamint két PVC ablak is.

 

 

Milyen feladatoknál alkalmazható egy őrkonténer? 

 • biztonsági szolgálat
 • portaszolgálat
 • jegyárusítás, pénztár
 • forgalomirányítás
 • parkolószolgálat
 • sorompókezelés
 • diszpécseri feladatok
 • kapu-, mérlegkezelés
 • orvosi ügyelet, elsősegélynyújtás, vízi mentés
 • mezőgazdasági idénymunkák

 

 

Milyen előnyökkel rendelkezik egy Mobilainer portakonténer?

Könnyen áthelyezhető: a Mobilainer őrkonténer egyik legnagyobb előnyei közé tartozik a nagyfokú mobilitás. Az őrzési feladatok sokszor csak átmenetiek, így például egy építkezés, különböző idénymunkák vagy rendezvények esetében csak átszállítjuk a felépítményt a következő rendeltetési helyére. Egy mobil őrkonténer áthelyezése máshová sokkal egyszerűbb és időtakarékosabb megoldás.

Könnyű szerkezet: az általunk forgalmazott őr- és portakonténer könnyű vázszerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően költséghatékonyan mozdítható és megemelhető. Ha olyan munkakörnél alkalmazzuk, ahol nagyobb területet kell átlátni, egy őrkonténer magasba telepítésével eleget tehetünk az elvárásoknak.

Masszív: annak ellenére, hogy könnyű szerkezettel rendelkeznek, a Mobilainer őrkonténer igen strapabíró. A kemény, prémium acélváz kiállja az idő próbáját, akárcsak a kiváló minőségű oldalfal fém szendvicspanelek. Az őrkonténer gyártásánál kimondott figyelmet fordítanak a stabilitásra, valamint a megfelelő szigetelésre is.

Nem kell hozzá telepítési engedély: ahhoz, hogy az őrkonténerünket telepítse egy adott helyre, nincs szükség telepítési engedélyre. Ezen felépítmény esetében úgynevezett szárazépítészetet alkalmaznak, az összeszerelése az előírások alapján nem minősül építési tevékenységnek. Így megspórolhatjuk a mérnöki vagy építészi költségeket is.

Komfortos: a Mobilainer őrkonténer komfortos munkavégzést tesz lehetővé, miután klímával, fűtéssel és áramellátással is rendelkezik. Olyan munkák során, ahol egy nap több órát is az őrkonténerben kell tartózkodni, igazi áldás a benti hőszabályozás, illetve az elektromos hálózat.

 

 

Minden igényt kielégítő őrkonténer választék 

A Mobilainer kínálatában többféle praktikus kialakítású, készen átvehető őr- és portakonténer érhető el – emellett pedig porta, őrszolgálat helyszíneként szintén kiválóan használható irodakonténereket is talál nálunk. Attól függően, hogy

 • egyszerre hány munkavállalónak kell teret biztosítani,
 • az általános portaszolgálat ellátása mellett szeretné-e, hogy a konténer hosszabb adminisztrációs munka elvégzésére is alkalmas legyen,
 • milyen időtartamú műszakot vállal egyszerre az őr/portás, és ehhez milyen szintű komfort szükséges,

Szakértő kollégáink segítenek, hogy az igényeinek maximálisan megfelelő őrkonténert válassza. Rövidebb, néhány órás munkavégzést igénylő feladatkörök esetén lehet, hogy egy kisméretű modell is megfelel a céljának. Ám ha a dolgozó egész éjszakás, esetleg 24 órás szolgálatot teljesít majd a felépítményben, olyan méretet ajánlunk, amelyben a több monitor mellett asztal és fekvőhely is kényelmesen elfér.

 

 

Őrkonténer - kényszermegoldás helyett teljes értékű munkahely 

 

A Mobilainer a hosszú távú és minden igény kielégítő megoldásokban hisz. Munkánk legfontosabb célja, hogy megrendelőink elégedettek legyenek termékeinkkel - kompromisszumok nélkül. Így, más termékeinkhez hasonlóan, portakonténer kínálatunkat is gyakorlati szempontok alapján állítottuk össze.

Sokan azért hezitálnak az őrkonténer használatával kapcsolatban, mert tartanak tőle, hogy nem képes megfelelő feltételeket biztosítani a portaszolgálatot ellátó dolgozó munkavégzéséhez. Mi azonban pontosan tudjuk, hogy a portakonténer több, mint felépítmény: a munkahely funkcióját töltik be. Ennek megfelelően kizárólag olyan termékeket kínálunk, amelyben portásként, mérlegkezelőként, jegyárusítóként, diszpécserként, forgalomirányítóként magunk is szívesen dolgoznánk. 

 

Megfelelő őrkonténer méret

 

Az őr-vagy portakonténer ideális mérete nem határozható meg általánosságban: hiszen mindig attól függ, hogy milyen munkakört fognak ellátni benne, milyen típusú műszakok teljesítésére használjuk, és hány ember kell, hogy elférjen a belső térben. Legkisebb (205x205 méretű) őrkonténereink megfelelőek lehetnek például pénztári, sorompókezelői, parkolószolgálati, kapu-és mérlegkezelői feladatok ellátására - ezekben a munkakörökben általában csak egy dolgozó kell, hogy egyszerre bent legyen, és a munkaeszközök sem helyigényesek.

 

Nagyobb méretű portakonténerre számos esetben szükség lehet. 

 • Példa erre az elsősegélynyújtás és az orvosi ügyelet: ezeket a szolgálatokat egy vagy több egészségügyi szakember látja el, szükség van megfelelő helyre a páciens számára is, és a felszerelés tárolását is biztosítani kell.
 • Mezőgazdasági idénymunkák esetén gyakran van szükség nagyobb tároló területre, ahol a munkaeszközök mellett a dolgozók személyes tárgyai is biztonsággal megőrizhetőek.
 • Kifejezetten hosszú műszakokat ellátó munkakörök esetén indokolt lehet olyan portakonténert választani, amelyben egy pihenésre alkalmas fekhely is elfér.

 

Technikai felszereltség 

 

A Mobilainer kiemelt hangsúlyt fektet az őr-és portakonténerek technikai paramétereire. A 21. században alapvető igény az elektromos áramhoz való hozzáférés - akkor is, ha a konténerre effektíve csak napi néhány órában, illetve alkalmanként van szükség. Ilyenkor nagyon hasznos, ha az elektromos eszközök töltése megoldható a felépítményben, illetve használható vízforraló a kávé, tea elkészítésére.

Az adminisztrációs feladatokat igénylő munkakörök esetében pedig egyértelmű a kiépített elektromos hálózat fontossága - hiszen a feladatok elvégzésének alapvető feltétele a számítógép stabil működtetése.

Konténereink bővíthető elektromos dugaljakkal, praktikus LED világítással érkeznek.

 

Kellemes hőmérséklet, minden évszakban 

 

A jó őrkonténer alapvető tulajdonsága, hogy illik rá a szólás: nyáron hűt, télen fűt! Portakonténereinkhez ezért modern inverteres klíma is rendelhető, amely a nyári hónapokban megakadályozza a konténer felforrósodását, a hűvös estéken pedig meleget ad. Amennyiben kifejezetten hűtő-fűtő klímára esik a választása, a téli hónapokban is teljes értékű fűtéssel tudja ellátni a konténert - így a hideg beálltával nem lesz szükség arra, hogy átmenetileg más megoldást kelljen keresnie.

 

Őrkonténer vizesblokkal

 

Örök kérdés az őrkonténer vásárlás vagy bérlés előtt álló ügyfelek körében, hogy vizesblokkal rendelkező, vagy anélkül érkező modellt válasszanak-e? Amennyiben a területen, nem túl messze a konténertől biztosított a mosdóhasználat lehetősége (pl. parkoló esetén a helyet fenntartó áruház épületében, rendezvényeken és építkezéseken egy külön WC blokkban), elegendő lehet egy vizesblokk nélküli konténer. Amennyiben azonban ez nem megoldott elérhető közelségben, feltétlenül fontos - különösen a hosszú műszakban végzendő munkakörök esetén - hogy a konténer WC-vel és kézmosóval is rendelkezzen. Szintén elengedhetetlen a tiszta vízhez való hozzáférés egészségügyi célú használat esetén: a kifogástalan higiénia kizárólag így biztosítható.

 

Kérdései merültek fel termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!