Odporúčané produkty

Konténerház

Hlavní kategorie >Konténerház

Egyre több vezető, cégtulajdonos tűnődik el napjainkban azon, hogy az iroda, dolgozói szálláshely vásárlás jelenti számukra a legjobb megoldást. Ezen konstrukció régebben még ritkábban merült fel opcióként ilyen célra, azonban sokan döntenek a konténerház ár megfizethetősége - és a drága építési költségek - miatt a lakókonténerek mellett. Azon túl, hogy mobilisak és komfortosan felszereltek, hosszútávon is lehet rájuk számítani, ráadásul építési engedélyt sem kell hozzájuk igényelni. A Mobilainer kiváló minőségű, masszív szerkezettel rendelkező konténerház kínálatából Ön is esztétikus és kényelmes munka-vagy pihenőhelyet teremthet: vegye fel velünk a kapcsolatot!


Nenašiel som taký produkt

Zadajte názov hľadaného tovaru!
Typ vyhľadávania
a
alebo
Vyhľadávanie
Všetky kategórie
Kde hľadať
Meno
EAN kód
Krátky popis produktu
Bližšie špecifikácie tovaru
Dalšie vlastnosti
Minimálna cena tovaru
Ft
Maximálna cena tovaru
Ft

Kulcsrakész konténerház a Mobilainer felépítményei között: mire számíthat, ha minket választ?

 

Kedvező konténerház árak

Egy hagyományos tégla építésű lakóház négyzetméter árával szemben a konténerház ár jóval kedvezőbb – nem ritka, hogy a piaci ár akár a fele a tradicionális lakás áraknak. Cégünk kifejezetten földszinti konténertípusokra szakosodott, aminek köszönhetően a Mobilainer konténerház ára még jutányosabb más típusú lakókonténerekhez képest. Ezen kívül a lakókonténer fűtésének és karbantartásának költségei is jutányosak, és a közművekre is gördülékenyen lehet csatlakoztatni.

Garantált minőségű lakókonténer

Kevesen gondolnák, de az egyéb háztípusok statikai stabilitásának többszörösével bír egy megfelelően kialakított konténerház. Cégünk csakis masszív szerkezettel rendelkező konténerházakat forgalmaz, amelyek már tapasztalatban is bizonyították strapabírásukat. Lakókonténereink váza és paneljei is prémium alapanyagokból készült, emellett extra megerősítést kaptak a talpazatuknál – így akár betonalap sem szükséges a használatukhoz. Az egyes panelek kiváló szigetelést kaptak, így egyaránt hatékonyan szigetelik mind a hőt, mind pedig a zajt.

Konténerház gyors kivitelezéssel

Egy hagyományos téglaház megtervezése és felépítése több éves kemény munka eredménye. A konténerház elkészítése ennek az időnek csupán a töredéke, miután előre legyártott elemekből történik az összeillesztése. Arról se feledkezzünk meg, hogy egy építkezés nem szokott kimondottan szomszédbarát lenni - egy konténerház használatával akkor sem kell tartanunk az építkezés zajából fakadó konfliktusoktól, ha lakóövezet közelében telepítjük. A tőlünk vásárolt lakókonténer jellemzően 1-2 hét alatt rendelkezésre áll ügyfeleink számára, és a telepítése alkalmával is minőségi, dinamikus munkára számíthat csapatunktól.

Bővíthető, mobilis felépítmény

A konténerház egyik legnagyobb előnyei közé sorolható, hogy alapvetően könnyű feladat szállítani őket egyik helyről a másikra. Amennyiben bármilyen ok miatt költöztetni kell, a lakókonténer felsődarus vagy alsó targoncás emeléssel tetszés szerint áthelyezhető. Önnek ráadásul igény szerint lehetősége van összekapcsolni más konténerekkel, így a kívánt méretűre bővítheti lakhelyét. Nem szükséges építészt hívni a bővítési munkához a szabványosítás ügyében, a panelek összeállítása pedig biztonságos és problémamentes. 

Különféle konténer típusok széles választéka a Mobilainernél 

Cégünk igyekszik a legváltozatosabb konténerkínálatot biztosítani ügyfeleinek. Amennyiben Ön az építőipar területén tevékenykedik, egy hosszabb projekt során biztosítani kell az alkalmazottak számára a megfelelő munkakörülményeket. Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi, komfortos és mobilis irodakonténerre, szaniterkonténerre vagy akár őr-és portakonténerre lenne szüksége. Egyes változatok elektromosan felszereltek, míg más típusokhoz klíma, fűtés, WC vagy mosdókagyló is van beépítve.

Akkor sem kell máshová mennie, na netán raktározáshoz vagy szállítmányozáshoz keres raktárkonténert: kínálatunkban rendelkezésére áll 20, illetve 40 lábas tároló is. Használt tengeri konténereink univerzálisan felhasználhatók az építkezés, a logisztika, a kereskedelem és számos más ipari feladathoz is. Amennyiben Ön úgy döntene, hogy saját vállalkozásba kezd, tekintsen végig esztétikus és megbízható konténer üzlet vagy látvány konténereinken. Emellett természetesen találkozhat weboldalunkon egyéb kialakítású konténerekkel is, mint pl. mosoda-, közösségi/étkező-, gyülekező/meeting mobilainerekkel, amelyek számtalan specifikus igényt kielégítenek.

 

 

További kérdései lennének? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül, szívesen segítenek!


WebShop System