Termékajánló
Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk termékkel, árakkal és szállítással kapcsolatban! __________________________ E:mail: mobilainer@mobilainer.hu

4 évszakos mobilház

Főkategória >4 évszakos mobilház

A 4 évszakos mobilház ma már bevett eszköz az építészetben - volt idő azonban, amikor sokan értetlenül álltak a fogalom előtt. Hiszen egy ideiglenes, mozgatható épület miért kellene, hogy mind télen, nyáron, ősszel és tavasszal egyaránt helytálljon? Napjainkban azonban sok mobilháznak inkább csak a neve mobil: hiszen bár a lehetőség fennáll, hogy megváltoztassuk a helyüket, sokan hosszú távra terveznek egy helyen. A Mobilainer kínálatában olyan könnyűszerkezetes lakóépületeket talál, amelyek az év minden szakaszában biztosítják a megfelelő kényelmet. Kérje ajánlatunkat!


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

4 évszakos mobilház: erre számíthat, ha a Mobilainer kínálatából választ 

Kedvező 4 évszakos mobilház árak 

Ha a legjobb 4 évszakos mobilház árak után kutat, ne keressen tovább, nálunk vannak! A Mobilainer kínálatában kiváló ár-érték arányú termékeket talál. Csak olyan mobilházakat adunk el, amelyek megfelelnek magas műszaki sztenderdjeinknek. Ezzel együtt mindezt jutányos áron tesszük, hiszen alapelvünk, hogy ez a modern, környezettudatos opció széles rétegek számára elérhető kell, hogy legyen. Ezért szakosodtunk földszinti felépítményekre, hiszen ezek alacsonyabb áron megvalósíthatók, mint az emeletes változatok. Az árak alacsony szintje különösen akkor szembetűnő, ha összehasonlítjuk egy négyévszakos mobilház árát egy tradicionális lakással vagy lakóépülettel, vagy a jelenleg túlzás nélkül egekbe szökő építőanyag költségekkel.

Kiváló minőség 

A webáruházunkban elérhető 4 évszakos mobilház változatok kiemelkedően stabil szerkezettel rendelkeznek. Prémium acélvázuknak köszönhetően évtizedekig számíthat rájuk, erősített talapzatuk pedig arra is lehetőséget ad, hogy beton alap nélkül telepítsük őket. Termékeink masszívak, időtállóak és kiváló szigetelést biztosító panelekből állnak - ez biztosítja hogy a mobilház 4 évszakos legyen ne csak nevében hanem a gyakorlati használat során is.

4 évszakos mobilház gyors kivitelezéssel

A Mobilainertől rendelt négyévszakos mobilházak kulcsrakész állapotban érkeznek. Csapatunk kiszállítja, leteszi a megfelelő helyre, készséggel megválaszolja az összes felmerülő kérdést, és a megrendelő máris egy remek befektetés boldog tulajdonosának nevezheti magát. Ebben a formában a ház gyakorlatilag azonnal használatba vehető: a hagyományos építkezéssel ellentétben nem kell hónapokat, éveket várnia, hogy elkészüljön a megálmodott lakás. Választhatja azt az opciót is, hogy a helyszínre szállítás után szereljük fel a szanitereket – ám ez is legfeljebb 1-2 nap plusz munkát jelent.

Esztétikus termékek

Jól tudjuk, hogy egy iroda vagy egy szálláshely nemcsak praktikus funkciót tölt be: ahhoz, hogy igazán jól érezzük benne magunkat, dekoratív, barátságos megjelenésűnek kell lennie. Sokan tartanak attól, hogy egy mobilházban "doboz" érzetük lesz, ám a Mobilainernél ez a félelem teljesen alaptalan! Felépítményeink kellemesen nagy belmagasságúak, kialakításuk ideális. Emellett a fémlemezek pontosan festhetőek, így éppúgy tetszés szerint alakíthatjuk őket, mintha hagyományos épületről lenne szó.

 

 

Négyévszakos mobilházak: mit érdemes tudni róluk?

Azokat a mobil felépítményeket nevezzük négyévszakos mobilháznak, amelyek teljes komfortos lakóépületként funkcionálnak, az év minden szakaszában. Kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, és fűthetőek - erre általában a norvég panel technológiát alkalmazzák. Komplett, minden igényt kielégítő fürdőszobával, konyhával és vizesblokkal rendelkeznek, igény szerint pedig klímaberendezés telepítésére is alkalmasak.

 

 

Választékunkban mobilházak és konténerek széles palettáját találja 

A Mobilainer minőségi termékei minden helyzetre megoldást kínálnak: a négyévszakos mobilházak mellett nálunk mosdóval felszerelt irodakonténereket, őrkonténereket és 20 lábas konténereket is talál, hogy csak néhány népszerű példát említsünk.

 

 

Kérdései vannak? Szeretne többet megtudni négy évszakos mobilház lehetőségeinkről? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén - kollégáink örömmel segítenek!


Webáruház készítés