Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Tengeri konténer

Jelenleg nem elérhető!

A hajózásból kivont tengeri konténer kiválóan alkalmazhatók a legkülönfélébb iparágak igényeinek kiszolgálására. Az erős vázának és falazatának köszönhetően biztonságban tudhatók a külső károsodástól a benne tárolt és szállított értéktárgyak, anyagok. A Mobilainer kínálatában a népszerű 20 és 40 lábas használt konténer mellett más típusokat is megtalálhat nálunk, garantált minőségben: lépjen velünk kapcsolatba!

 

E:mail: mobilainer@gmail.com

Telefonszám: +36 70 589 0905


2termék 12

Mobilainer tengeri konténer: miért érdemes nálunk vásárolni?

 

Többféle tengeri konténer közül választhat 

A kínálatunkban található használt tengeri konténerek egész Európában azonnal elérhetőek a különféle telepekről, többféle változatban. Választhat 20 és 40 lábas Mobilainer boksz-konténerekből, valamint Open Top, High Cube és Side Door típusok közül is. A rövid oldalukon található egy teljesen kitárható kétszárnyú ajtó, így nem okoz gondot a rakodás sem. Mindegyik konténer bármikor egyszerűen áthelyezhető, és egymásra pakolható, így helyet lehet megtakarítani használatuk során.

Szakértői csapattal rendelkezünk

A Mobilainer tapasztalt szakértő csapata már több éve tevékenykedik sikeresen a konténerek világában, amely idő alatt számtalan projektet valósított meg. Minőségi szolgáltatást és prémium termékeket kínálunk ügyfeleinknek, miközben törekszünk az innovatív megoldásokra és portfóliónk folyamatos fejlesztésére. Amennyiben Önnek sikerült kiválasztani az ideális konténert, az adás-vételt követően munkatársaink gyorsan és biztonságosan telepítik a megjelölt helyszínre.

Ügyfélközpontú hozzáállás

Partnereink esetében a kölcsönös bizalom kialakítására törekszünk, hogy az együttműködés sikeres legyen. Minden ügyfelünk igényéhez rugalmasan állunk hozzá, hogy mindkét fél elégedett legyen az ajánlattal. Amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, szakértő kollégáink teljes körű felvilágosítással szolgálnak, és segítenek Önnek a munkamenet egész ideje alatt.

Hatalmas választék más típusú konténerekből

Célunk, hogy minél szélesebb választási lehetőséggel tudjunk szolgálni ügyfeleinknek. A Mobilainer Kft. termékei között a tengeri konténerek mellett számos egyéb más típust is megtalálhat. Bővelkedő kínálatban áll az Ön rendelkezésére igény szerint irodakonténer, mobilainerek, mobilházak, látványkonténerek, szaniterkonténerek vagy akár őrkonténerek. Mind a felsorolt, mind a tengeri konténer árak igen kedvezőek nálunk, a minőségükre pedig minden esetben garanciát vállalunk.

A tengeri konténer előnyei

A Mobilainer tengeri konténerek kiváló teherbírással rendelkeznek, köszönhetően masszív, korrózióálló acél vázszerkezetüknek. A több mm vastag, ellenálló acél trapézlemez oldalfalak rendkívüli stabilitást biztosítanak, csakúgy, mint az erősített talapzat. A csepp- és pormentes záródás pedig a bennük tárolt értékeket hatékonyan védi a víztől, széltől és fagytól is. Ne tévesszen meg senkit a használt jelző, mivel mindegyik Mobilainer termék remek műszaki állapotban található, és hosszú évekig alkalmasak a feladatok elvégzésére.

A tengeri konténer felhasználási lehetőségei

A használt tengeri konténerek szállítás, raktározás, építkezés, logisztika, ipari tevékenység, vagy akár a kereskedelem területén egyaránt hatékony és biztonságos megoldást nyújtanak felhasználója számára. A tengeri konténerek leggyakoribb felhasználási módjai:

  • Ipari, technológiai termékek elhelyezése
  • Műszaki berendezések raktározása
  • Mezőgazdasági termények, termékek és eszközök tárolása
  • Szerszám- és bútor raktározása
  • Tárolás építési, kivitelezési munkák alatt

Tengeri konténer szabványméretek

20 lábas tengeri konténer 14 m2 alapterülettel: 6m x 2.45m

40 lábas tengeri konténer 28 m2 alapterülettel: 12m x 2,45m

40 lábas tengeri konténer 28 m2 alapterülettel, 2,7m magassággal: 12m x 2,45m  

További kérdések esetén keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül, készséggel állnak a rendelkezésére!