Termékajánló
Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk termékkel, árakkal és szállítással kapcsolatban! __________________________ E:mail: mobilainer@mobilainer.hu

Őrkonténer

Főkategória >Őrkonténer

A különböző épületek és telephelyek őrzése a legtöbb esetben 24 órás feladat. A felügyeletet ellátó személyek elhelyezésére igazán praktikus és komfortos megoldás egy őrkonténer. Az őrzés-védés mellett azonban számos egyéb felhasználási területen is remekül megállja a helyét bármilyen időjárási viszonyok között. Tekintse meg a Mobilainer prémium minőségű, költséghatékony őrkonténer és portakonténer kínálatát, és biztosítsa  munkavállalók számára a minőségi munkavégzést!


Sorrend:


Miért tőlünk vásároljon őrkonténert?

Korrekt őrkonténer ár

A Mobilainer Kft. kínálta őrkonténer árak igen kedvezők, köszönhetően földszinti kialakításuknak. Emellett sokkal kisebb összeggel jár a mobil felépítmény vétele, mint a téglából épült változat. Miután könnyen mozgathatók és nem kell engedély sem a telepítésükhöz, megspórolhatjuk a járulékos költségeket is.

Hozzáértő, tapasztalt csapat végzi a telepítést 

Felkészült szakértő gárdánk gond nélkül, dinamikusan telepíti Önnek őrkonténerét, csakúgy mint mobilházak vagy irodakonténerek esetén. Számos elégedett partnerünk pozitív visszajelzése a biztosíték minőségi szolgáltatásunkra. Aktívan nyomon követjük az új, innovatív megoldásokat is, emellett folyamatosan fejlesztjük termékportfóliónkat is. Amennyiben tőlünk szerzi be őrkonténerét, barátságos és ügyfélközpontú szemléletre, valamint segítőkész hozzáállásra számíthat.

Minőségi kialakítás

Az erősített talpazat és prémium acél elemek felhasználása ellenére az általunk forgalmazott őrkonténer meglepően könnyű szerkezetűek. A gondos, vastag PUR hab és PVC szigetelés pedig fokozza a komfortérzetet az év bármely szakában. Ráadásul ergonomikus és stabil kialakítása miatt gond nélkül szállítható egyik helyről a másikra felső darus-, vagy alsó targoncás emeléssel is. 

Komfortos és felszerelt őrkonténer

Ha Ön tőlünk szerzi be őrkonténerét, egy korszerű és felszerelt felépítménnyel gazdagodik. Kiépített elektromos hálózattal (LED 40W, valamint 3 csatlakozó aljzat), hőszivattyús inverteres klímával, illetve nagy belmagassággal is rendelkezik felépítményünk. A Mobilainer őr- és portakonténer tartozéka mindezek mellett egy majdnem fél centiméter vastag üveges alumíniumajtó, valamint két PVC ablak is.

Milyen feladatoknál alkalmazható egy őrkonténer?

  • biztonsági szolgálat
  • portaszolgálat
  • jegyárusítás, pénztár
  • forgalomirányítás
  • parkolószolgálat
  • sorompókezelés
  • diszpécseri feladatok
  • kapu-, mérlegkezelés
  • orvosi ügyelet, elsősegélynyújtás, vízi mentés
  • mezőgazdasági idénymunkák

Milyen előnyökkel rendelkezik egy Mobilainer portakonténer?

Könnyen áthelyezhető: a Mobilainer őrkonténer egyik legnagyobb előnyei közé tartozik a nagyfokú mobilitás. Az őrzési feladatok sokszor csak átmenetiek, így például egy építkezés, különböző idénymunkák vagy rendezvények esetében csak átszállítjuk a felépítményt a következő rendeltetési helyére. Egy mobil őrkonténer áthelyezése máshová sokkal egyszerűbb és időtakarékosabb megoldás.

Könnyű szerkezet: az általunk forgalmazott őr- és portakonténer könnyű vázszerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően költséghatékonyan mozdítható és megemelhető. Ha olyan munkakörnél alkalmazzuk, ahol nagyobb területet kell átlátni, egy őrkonténer magasba telepítésével eleget tehetünk az elvárásoknak.

Masszív: annak ellenére, hogy könnyű szerkezettel rendelkeznek, a Mobilainer őrkonténer igen strapabíró. A kemény, prémium acélváz kiállja az idő próbáját, akárcsak a kiváló minőségű oldalfal fém szendvicspanelek. Az őrkonténer gyártásánál kimondott figyelmet fordítanak a stabilitásra, valamint a megfelelő szigetelésre is.

Nem kell hozzá telepítési engedély: ahhoz, hogy az őrkonténerünket telepítse egy adott helyre, nincs szükség telepítési engedélyre. Ezen felépítmény esetében úgynevezett szárazépítészetet alkalmaznak, az összeszerelése az előírások alapján nem minősül építési tevékenységnek. Így megspórolhatjuk a mérnöki vagy építészi költségeket is.

Komfortos: a Mobilainer őrkonténer komfortos munkavégzést tesz lehetővé, miután klímával, fűtéssel és áramellátással is rendelkezik. Olyan munkák során, ahol egy nap több órát is az őrkonténerben kell tartózkodni, igazi áldás a benti hőszabályozás, illetve az elektromos hálózat. Ráadásul a felépítmény méretéből adódóan kényelmesen elfér benne akár egy asztal, fekvőhely, valamint egy – vagy akár több – monitor is.

 

Kérdései merültek fel termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! 


Webáruház készítés