Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Büfé konténer

Nehezen talál megfelelő helyszínt büféjének? Megfizethetetlen áron tudna csak bérelni? Nálunk költséghatékony és rugalmas megoldást fog találni a büfé konténer szerepében!


2termék 12

Ezért éri meg büfé konténer kínálatunkat választani

Gyors és könnyű beépítés

A konténer előregyártott és könnyen mozgatható a könnyített váznak köszönhetően, így gyors és azonnali megoldást jelenthet. Nem kell hónapokat, éveket várni egy helyiség felújítására, a konténer szinte rögtön rendelkezésre áll, telepítése sem igényel extra időt. A Mobilainer helyszínre is szállít, ha nincs lehetőség személyes átvételre.

Költséghatékony

A konténerek megvásárlása jóval kedvezőbb anyagilag, mint egy helyiség bérlése vagy megvétele. Ráadásul speciális engedélyek sem szükségesek, tehát még az adminisztratív költségekből is le lehet faragni.

Igény szerint alakítható

 A konténer nagy előnye, hogy szabadon alakítható. Akár több helyiséget is létrehozhatunk a belsejében, tetszőleges formában rendezhetjük be, az igényeknek megfelelően. Tágas belső terének és belmagasságának köszönhetően egyáltalán nem okoz "dobozérzést", ezért a vendégek is nagyszerűen érzik magukat benne.

Nincs helyhez kötöttség

 A konténer használata mobilis, ugyanis bárhová vihető. Ha a büfét a következő nyáron máshol szeretnénk üzemeltetni, csak át kell helyezni az új helyszínre.

Nem csak büfé konténer: ezért jó választás a Mobilainer

Minőségi konténerek 

A Mobilainer a legjobb minőségű konténereket forgalmazza, melyek kifogástalan állapotban kerülnek a vásárlóhoz. Strapabíró, masszív építmények, és hosszú élettartamúak, az időjárási viszonyokhoz is tökéletesen alkalmazkodik. Az erősített talapzat miatt nem szükséges betonalapra helyezni. Igény szerint akár több Mobilainer konténer is csatlakoztatható hozzá, így nagyobb büféhelyiség is kialakítható.

Korrekt árak

A konténerek hosszú távú befektetést jelentenek, ezért a Mobilainer garanciát vállal mindegyik típusra. A piacon a többi forgalmazóhoz képes remek ár-érték arányban áruljuk a konténereket, melyekre minden esetben egyedi ajánlat készül.

Szakértelem 

A Mobilainer szakértői csapata kimagasló szakértelemmel végzi a munkáját, ezt bizonyítja a sok visszatérő, elégedett ügyfél. A szakértő kollégák több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a konténerépületek terén, és folyamatosan a magas minőségre és fejlődésre törekednek. A Mobilainer az elsők között szerepel a konténerpiacon, és ezt a trendet nem tervezzük a jövőben sem megbontani.

Konténerek minden helyzetre 

A Mobilainer kínálatában számos konténertípus megtalálható, amelyek ráadásul többfunkciósak és szabadon alakíthatók. A büfé konténerek mellet mobilházak, iroda konténer, szaniter konténer, raktár- és őrkonténer is vásárolható.

Szakértelemmel és mindenre kiterjedő tájékoztatással várjuk leendő és régi vásárlóinkat! Ha kérdés merülne fel, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig megtaláljuk Önnek a legjobb konténert!