Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Raktárkonténer

Minden cég életében nélkülözhetetlen szerepet játszik az árucikkek biztonságos tárolása, így a megfelelő raktárkonténer alkalmazása. Nem csak a termékek megóvása fontos ugyanis, hanem a készlet hatékony beazonosítása és rendszerezése is. A Mobilainer széles kínálatában kedvező ár-érték arányú és tartós szerkezeteket talál, keressen minket bátran!


1termék 11

Raktár konténerek szabvány méretben 

Szabvány méretű raktár konténereink mindig raktárkészleten vannak, ezért garantálni tudjuk Ön számára a gyors szállítást.
Amennyiben azonnal szüksége van a konténerre, válasszon alábbi méreteink közül:

Raktár konténer 1db PVC ajtóval
600x480x262 cm (Szendvics panel, PVC ajtó: 180x210 cm)
Raktár konténer 1db fém ajtóval
600x480x262cm (Szendvics panel, fém ajtó: 90x210 cm)
20 lábas tengeri konténer
600x243x260 cm
40 lábas tengeri konténer
1200x242x274 cm

 

A konstrukció fontossága

Az értékmegőrzés és a a termékek pontos nyomon követése, mind hozzájárulnak a sikeres vállalkozás fenntartásához. Egy tároló helyiség bérlése sokszor igen költséges lehet, nem beszélve egy új konstrukció felépítéséről. A konténer raktárak olcsó és megbízható alternatívát jelentenek, hiszen teherbíró szerkezetük és masszív anyaguk garantálja az áru teljes védelmét.

Mik a raktárkonténer előnyei? 

Egy raktár konténer számtalan különböző típusban, méretben, színben és anyagban érhető el. Így, ha időközben megnövekednek a termékmennyiségünk, az építmény szabadon átalakítható és bővíthető. Ezen kívül teljes mértékben a cég arculatának egyedi igényeire szabható, legyen szó polcrendszer kialakításáról vagy elektromos technológia bevezetéséről.

  • Mozgathatóság: A tárolóhely kiváló megoldást nyújthat akár egy nagyvállalat irodája mellé, akár egy családi ház közelében. Egyszerű mobilitásának köszönhetően gyorsan helyezhetjük át egyik helyről a másikra.
  • Költséghatékonyság: Mivel a raktárkonténer telepítéséhez nincs szükség speciális engedélyekre, jóval olcsóbb, mint egy állandó tároló. Rugalmasságának köszönhetően pedig lehet rövid távú beruházás is.
  • Maximális teherbírás: A szerkezet nagyszerűen ellenáll a jégesőnek, UV-sugárzásnak, sőt még a szélviharnak is. Az acél anyaga kiemelkedően nagy padlóterhelést, valamint csepp- és pormentes záródást tesz lehetővé.

A raktárkonténer lehetséges alkalmazása 

A raktározáson kívül egy ilyen típusú helyiségnek számos különböző esetben hasznát vehetjük. Egy vállalatnál természetesen a termékek megfelelő tárolása az elsődleges kritérium. De magánemberként műhelyként vagy akár garázsként is alkalmazhatjuk. A felhasználási módokban mindig fontos szerepet játszanak az egyéni preferenciák.

  • Ipari és mezőgazdasági munkákhoz: Egy építőiparral vagy növénytermesztéssel foglalkozó cég életében elengedhetetlen a megfelelő minőségű raktár. A konstrukció ugyanis nemcsak az áru elhelyezésében segíthet, hanem a munkálatokhoz szükséges gépek megőrzésében is.
  • Magán célokhoz: Előfordulhat, hogy bizonyos tárgyak már nem férnek el az otthonunkban, viszont nem szeretnénk megválni tőlük. A mobil szerkezetben tarthatunk rozoga bútorokat vagy már régen használt játékokat.
  • Egyéb tevékenységekhez: A vásárokon való részvételhez nélkülözhetetlen egy kiállításra és eladásra is alkalmas fedett hely. A raktárkonténer lehetőséget kínál számunkra, hogy egyszerre mutassuk be és óvjuk meg termékeinket.

Miért válasszuk a Mobilainer csapatát? 

Fogyasztóbarát raktárkonténer árak

Bőséges választékunkban a mobil tároló konténerek rendkívül korrekt áron szerezhetők be. A szerkezetek költséghatékonyságának köszönhetően vállalatunkat maximálisan vásárlóbarát hozzáállás jellemzi. Üzleti stratégiánk alapvető része, hogy minden érdeklődő számára ár-érték arányban is teljesen egyedi ajánlatot állítsunk össze.

Kiemelkedő szakértelem és minőség

Akár mobilházról, akár mozgatható mellékhelyiségről, akár garázsról van szó, munkánkat mindig a teljes megbízhatóság és a kifogástalan minőség jellemzi. Szakértői csapatunk több évtizedes tudásával és tapasztalatával elsők vagyunk a versenypiacon a konténer bizniszben. Minden egyes projektünket hatalmas odafigyeléssel és forradalmian új megoldásokkal valósítjuk meg.

Ügyfélhűség

Több visszatérő, elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, ami különösen sokat jelent számunkra. Érdeklődőinknek mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtunk, hiszen a vásárlás során számtalan különböző kérdés felmerülhet. Tanácsadásaink során mindig arra törekszünk, hogy az ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek.

Ha Ön is masszív és teherbíró raktárkonténert szeretne, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!