Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Raktárkonténer

Egy ipari területen gyakran felmerülő probléma, hogy hogyan is kéne bizonyos árukészletet, gépeket vagy hulladékot biztonságosan és költséghatékonyan tárolni. Miután nagy anyagi megterhelést jelent egy raktárépület felépítése vagy bérlése, így jóval egyszerűbb és praktikusabb megoldás egy raktárkonténer. Erős anyagának és jó zárhatóságának köszönhetően megbízható segítséget nyújt az építőipar, a szállítmányozás és még sok más területen.

A Mobilainer minőségi tároló konténer kínálatában 20- és 40 lábas, sőt még XL garázs konténert is beszerezhetnek ügyfelelink az adott célnak megfelelően: vegye fel velünk a kapcsolatot!E:mail: mobilainer@gmail.com

Telefonszám: +36 70 589 0905


1termék 11

Raktár konténerek szabvány méretben 

Szabvány méretű raktár konténereink mindig raktárkészleten vannak, ezért garantálni tudjuk Ön számára a gyors szállítást.
Amennyiben azonnal szüksége van a konténerre, válasszon alábbi méreteink közül:

 

 

 

Raktár konténer 1db PVC ajtóval
600x480x262 cm (Szendvics panel, PVC ajtó: 180x210 cm)
Raktár konténer 1db fém ajtóval
600x480x262cm (Szendvics panel, fém ajtó: 90x210 cm)
20 lábas tengeri konténer
600x243x260 cm
40 lábas tengeri konténer
1200x242x274 cm

Raktárkonténer a Mobilainer kínálatában: miért érdemes minket választani?

Raktárkonténer kiváló műszaki tartalommal 

Az általunk forgalmazott összes konténer raktár masszív teherbírását a prémium, korrózióálló acél vázszerkezetnek és ellenálló trapézlemez oldalfalaknak köszönheti. Roppant megbízható tárolást és raktározást biztosítanak, miután por- és cseppmentesen záródnak. Így megvédik a tárolt termékeket vagy eszközöket a szélsőségesebb időjárási viszontagságoktól is. Mindegyik raktárkonténer megerősített talapzattal rendelkezik, amely nagyfokú biztonságot és stabilitást ad felhasználásuk alkalmával.

Többféle raktárkonténer is található kínálatunkban 

Kínálatunkban Ön többféle raktárkonténer közül szemezgethet: beszerezhet tőlünk 20 lábas, 40 lábas, vagy XL garázs konténert is. A könnyű ki- és berakodást a rövidebb oldalukon található, 2 oldalra nyíló ajtók segítik, amelyek teljesen kitárhatók. 20 és 40 lábas raktárkonténereink ráadásul egymásra is pakolhatók, így a használatukkal helyet is spórolhatunk.  A Mobilainer XL garázskonténerekkel szintén jól jár tulajdonosa, mivel dekoratív a megjelenésük és tágas beltérrel rendelkeznek. Ezen galvanizált lapokból gyártott konténerek szintén magas élettartammal bírnak, így nyugodtan tervezhetünk velük hosszútávra.

Rögtön elérhető konténer tároló 

Szakértő csapatunk tisztában van azzal, gyakran szoros határidőkkel kell kalkulálni egy projekt vagy pl. szállítmányozás során. Ezért ha Ön a Mobilainer raktárkonténeri közül választ magának tárolót, mi gondoskodunk arról, hogy mihamarabb használatba is vehesse. Amennyiben nincs lehetősége személyesen átvenni konténerét, mi rövid idő alatt kiszállítjuk az ország bármely pontjára, sőt, külföldön is. A kínálatunkban található raktárkonténerek egész Európában elérhetőek különböző telephelyeinkről.

Korrekt áron beszerezhető használt raktárkonténer 

Egy Mobilainer raktárkonténer ár minden esetben korrekt, miközben értéket kap az ügyfél. A használt jelző csupán annyit jelent, hogy konténereink már a gyakorlatban is bizonyították rátermettségüket. Kifogástalan minőségükért viszont mindegyik darab esetében garanciát vállalunk. A raktárkonténer árak a termék kialakításától függően változnak, azonban valamennyi gyártmány tarifája igen vásárlóbarát szinten mozog.

Számos egyéb feladatra is kínálunk konténert 

Amennyiben Önnek esetleg nem csupán raktárkonténerre lenne szüksége feladatai elvégzésére, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Minőségi és változatos mobil konténerkínálatunkban mindenki megtalálja a számára ideális és praktikus tárolót vagy helyiséget: iroda konténer, őrkonténer, használt tengeri konténer, látvány konténer vagy akár hangszigetelt kabinok is elérhetők. Egy felszerelt és strapabíró, mégis könnyen áthelyezhető Mobilainer konténer kényelmes, hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Akciók és újdonságok is elérhetők nálunk

Érdemes picit jobban körbe nézni weboldalunkon, miután különféle akciókkal is találkozhat. Így akár még kedvezőbb feltételekkel szerezheti be a kívánt konténert. Csapatunkkal folyamatosan törekszünk az innovatív megoldásokra, ezért az éppen aktuális újdonságok számára is külön menüpontot találhat a Mobilainer oldalon. Ne szalassza el tehát megtekinteni a legújabb gyártmányokat sem, mivel lehet, hogy pont az egyik lesz majd a tökéletes konténer az Ön számára.

További információkra lenne szüksége? Ne habozzon: vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!