Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Lakókonténer

A lakókonténer ma már jóval több, mint átmeneti megoldás vagy B terv. Bár a múltban általános meggyőződés volt, hogy egy ilyen felépítmény csak különleges körülmények között lehet megfelelő, a mai modern típusok egyre többeket komolyan elgondolkodtatnak a mobilházak nyújtotta lehetőségekről. Amellett, hogy korunk építkezési költségei mellett eltörpülnek a lakókonténerek árai, komfortosak, személyre szabhatóak és könnyen mozgathatóak. Kiválóan alkalmasak irodának és dolgozói szálláshelynek is. Megbízható opciót jelentenek - csillagászati kiadások és az építési engedély igénylési procedúra nélkül. Válasszon Ön is a Mobilainer minőségi kínálatából!


1termék 11

Kulcsrakész lakókonténer a Mobilainertől: miért érdemes minket választani?


Remek lakókonténer árak

Mit szólna ahhoz, ha egy hagyományos építkezés piaci négyzetméter árának feléért juthatna az igényeinek maximálisan megfelelő ingatlanhoz? A lakókonténerek erre remek lehetőséget biztosítanak, hiszen a lakókonténer ár jóval kedvezőbb a téglaépítésű lakóházaknál. A Mobilainer ráadásul kifejezetten a földszintes lakókonténer típusokra szakosodott, ezek pedig még alacsonyabb áron hozzáférhetőek más mobil fajtákhoz képest. Már az is nagy előny, ha csak a bekerülési költségen spórol az ember - ám a lakó konténer ennél jóval többet nyújt! Amellett, hogy jutányos áron lehet őket megvásárolni, a fűtés és a karbantartás költségei is alacsonyak, valamint a közművekre is egyszerűen csatlakoztathatók.

Kiváló minőség, gyors kivitelezés

Tart attól, hogy a lakókonténer kevésbé masszív felépítmény, mint a megszokott tégla alapú lakóépületek? Erre nincs oka - sőt! Egy jól kialakított konténerház statikai stabilitása többszöröse az egyéb házakénak. A Mobilainer ráadásul a mobilházak közül is csak a legmasszívabb szerkezettel rendelkező termékeket forgalmazza, amelyek strapabírásában nemcsak meggyőződésből, de tapasztalatból is megbízunk. A panelek prémium alapanyagokból készülnek, talapzatuk pedig extra megerősítéssel rendelkezik, így betonalap nélkül is használhatók.

Ezeket a remekül hő-és zajszigetelt, kényelmes lakokat ráadásul 1-2 hét alatt rendelkezésre bocsátjuk! Míg egy hagyományos téglaház több hónap vagy év alatt jut el a tervtől a megvalósulásig, a Mobilainer csapata gyorsan telepíti a kinézett felépítményt.

Mozgatható, bővíthető lakókonténerek

Az építkezési és más ipari munkálatok időnként óhatatlanul költözéssel járnak. Ezzel együtt természetesen minden vállalkozó azt szeretné, ha az új projektre való átváltás a lehető leggyorsabban végbemenne. Ha a lakókonténer mellett teszi le a voksát, ilyen helyzetekben sem a lakáseladás vagy bérlés nehézkes folyamatába nem kell belevetnie magát, sem a bevált konstrukciótól nem kell elbúcsúznia. A lakókonténerek ugyanis rendkívül könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, felső darus vagy alsó targoncás emeléssel. Ugyanígy tetszés szerint bővíthetők is a mobil lakhelyek: könnyedén összakapcsolhatók más konténerekkel. Míg egy hagyományos lakóház bővítéséhez újabb építési engedélyre, terveztetésre és költséges alapanyagokra van szükség, lakó konténer esetében ez a folyamat is gyors és pénztárcabarát.

Lakó konténer és sok más hasznos felépítmény a Mobilainer választékában

A Mobilainer termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy számos helyzetben minden igényt kielégítsen. Ha kényelmes lakókonténer alapú otthona mellett autóját is szeretné biztonságban tudni, nálunk mobilgarázsát is beszerezheti. Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha építőipari vagy más projekt kapcsán portakonténerre, szaniterkonténerre vagy épp irodakonténerre lenne szüksége. Az egyszerűbb modellek mellett olyan, teljeskörűen felszerelt típusok is elérhetőek nálunk, amelyek WC-vel, mosdókagylóval, klímával, fűtéssel is felszereltek. Mindezek mellett nagyobb méretű konténereinkből akár közösségi teret, étkezőt, meeting termet vagy mosodát is könnyedén kialakíthat.

Használt tengeri konténereink ideális megoldást jelentenek, ha raktározási vagy szállítmányozási célra szeretne konténert vásárolni. A választékunkban található 20 vagy 40 lábas tárolók minden igényt kielégítenek.

Kérdése merült fel? Keressen minden elérhetőségeink egyikén, kollégáink örömmel segítenek!