Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

40 lábas konténer

A 40 lábas konténer jelentősen egyszerűbbé teszi azt, hogy különféle árukat több szállítóeszközzel fuvarozzunk - ráadásul még könnyen is kezelhető! Az átrakodás praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen lebonyolítható. Ezek a konténerek emellett rendkívül sokoldalúak is, hiszen a szárazföldön és tengeren egyaránt hatékonyan ellátják feladatukat. A 40 lábas tengeri konténer a legkülönfélébb iparágak igényeit is képes kiszolgálni, hiszen tartós és számtalanszor felhasználható. A Mobilainer 40 lábas konténereit azonnal bevethető állapotban, kiváló minőségben kínáljuk: vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat már ma!


1termék 11

40 lábas konténer a Mobilainertől: ezért éri meg minket választani


Kiváló 40 lábas konténerek közül válogathat

Kezességet vállalunk 40 lábas használt tengeri konténereink minőségéért! Hogy miért merjük ezt ilyen bátran kijelenteni? Íme, az okok:

  • Az oldalfalak kiválóan ellenállnak a szélnek és a fagynak, valamint korróziómentesek is - egyszóval kívül-belül remek állapotban vannak.
  • A rövid oldalon található kétszárnyas ajtók (amelyek teljesen kitárhatóak) kiválóan működnek, és jelentősen leegyszerűsítik a rakodást.
  • A konténerek keretszerkezete szintén makulátlan állapotban várja, hogy újra szolgálatba állhasson.
  • A Mobilainer által kínált konténerek talapzata foltmentes, tiszta.

A kínálatunkban elérhető 40 lábas használt tengeri konténerek szerkezete könnyű és strapabíró, így bármikor egyszerűen egymásra rakodhatók vagy áthelyezhetők. Nagyobb árumennyiséget szállítana, tárolna? Egy 40 lábas tengeri konténer tökéletes erre a célra: kialakítása és méretei garantálják az optimális helykihasználást.

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk

A Mobilainer legnagyobb büszkesége a számos sikeres projekt, amelyet a hosszú évek alatt csapatunk lebonyolított. Üzletpolitikánk alapja, hogy kizárólag minőségi szolgáltatást és prémium termékeket kínálunk ügyfeleinknek. Azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és innovatív megoldásokat ültessünk a gyakorlatba. Ügyfeleink  egyedi igényeihez rugalmasan igazodunk, termékportfóliónkat pedig rendszeresen megújítjuk. Célunk, hogy mind meglévő, mind új ügyfeleinket elégedetté tegyük, és hosszú távú partneri kapcsolatokat alakítsunk ki.

Villámgyors ügyintézés

Ismerjük az ipart és a piacot: pontosan tudjuk, hogy gyakran jönnek közbe rendhagyó megrendelések, amelyeket a lehető legrövidebb idő alatt kell célba juttatni - természetesen tökéletes biztonságban. A Mobilainer csapatától szélsebes ügyintézésre számíthat, így nem a 40 lábas konténer megérkezésén fog múlni, hogy Ön tartani tudja-e a szűkös határidőket. A kínálatunkban elérhető használt tengeri tárolókat késés nélkül, dinamikusan szállítjuk. Ennek biztosítéka, hogy kínálatunk nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte elérhető különböző telephelyeinken.

Remek minőség, kedvező 40 lábas konténer ár

Termékeinket nemcsak kedvező áron kínáljuk, hanem garanciát is vállalunk értük. Tengeri tárolóját így remek feltételekkel szerezheti be a Mobilainertől. Számunkra kiemelten fontos, hogy a lehető legjobb minőség mellett az általunk kínált 40 lábas konténerek árban is versenyképesek legyenek.

Sokrétű konténer választék

Webáruházunk kiemelt figyelmet fordít a minél szélesebb termékpalettára, hogy vásárlónk igényeit maradéktalanul kielégítsük. A megbízható 40 lábas konténerek szállítása csak egy, számos szolgáltatásunk közül! Természetesen akkor is számíthat ránk, ha a tengeri konténerek kisebbik változatát, a 20 lábas konténert keresi. Ugyanakkor számtalan egyéb típust is forgalmazunk. Prémium acélból előállított, korszerű technológiájú, könnyűszerkezetes őrkonténerek, mobil iroda konténerek, konténer üzletek és szaniter konténerek széles választékával várjuk a hozzánk fordulókat.

A 40 lábas konténer méretei

A Mobilainernél elérhető termékek ideális paraméterekkel érhetők el. A nálunk található 40 lábas konténer méretek a következők:

Magasság: 244 cm

Hossz: 1210 cm

Kérdése merült fel? Segítségre lenne szüksége a választásban? Vegye fel velünk a kapcsolatot: segítőkész kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!