Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

20 lábas konténer

20 lábas konténer
20 lábas konténer
20 lábas konténer

Jelenleg nem elérhető!

A 20 lábas konténer egy könnyen kezelhető tároló segédeszköz, amely megkönnyíti a különféle áruk több szállítóeszközzel történő fuvarozását. Kialakításából adódóan roppant egyszerű az átrakodás, emellett hatékonyan ellátja feladatát szárazföldön és tengeren egyaránt. A 20 lábas tengeri konténer tartós és többször is felhasználható, ezért ideális a legkülönfélébb iparágak igényeinek kiszolgálására. A Mobilainer 20 lábas konténerei kiváló minőségben, azonnal bevethető állapotban állnak ügyfeleink rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!


E:mail: mobilainer@gmail.com
Telefonszám: +36 70 8811380

Részletek

20 lábas konténer a Mobilainernél: miért érdemes minket választani? 

 

„A” kategóriás 20 lábas konténerek közül válogathat

 

20 lábas használt tengeri konténereink minőségéért kezességet vállalunk. Az oldalfalak kívül-belül remek állapotban vannak, korróziómentesek, és kiválóan ellenállnak a víznek, szélnek vagy fagynak is. Ugyanez mondható el a keretszerkezetükről is, a talpazatuk pedig tiszta és foltmentes. A rövid oldalukon található, teljesen kitárható kétszárnyas ajtók hibátlanul működnek, és nagyon megkönnyítik a rakodást.

 

Kínálatunkban a 20 lábas konténer méretek szabvány szerint 6m x 2,43m x 2,59 m -rel rendelkeznek. Könnyű, azonban strapabíró szerkezetüknek köszönhetően bármikor egyszerűen áthelyezhetőek és egymásra rakodhatók. Amennyiben Ön nagyobb árumennyiséget tárolna és szállítana, a 20 lábas tengeri konténer méretei és kialakítása nagyobb helymegtakarítást tesznek lehetővé.

 

Tekintélyes a szakmai tapasztalatunk

 

Cégünk már hosszú évek óta számos sikeres projekt lebonyolításával büszkélkedhet, amelyek hűen tükrözik üzletpolitikánkat. Ez azt jelenti, hogy tőlünk csakis minőségi szolgáltatásra, valamint prémium termékekre számíthat. Minden meglévő és új ügyfelünk esetében a hosszútávú partneri kapcsolat kialakítására törekszünk, és rugalmasan igazodunk az egyéni igényekhez is. Célunk a folyamatos fejlődés és az innovatív megoldások gyakorlatba való átültetése, miközben törekszünk rendszeresen megújítani termékportfóliónkat.

 

20 lábas konténer Európa-szerte 

 

Tudjuk, hogy sokszor jöhet közbe olyan rendhagyó megrendelés, amelynek mihamarabb el kell jutnia biztonságban rendeltetési helyére. Ezért csapatunktól minden esetben villámgyors ügyintézésre számíthat, hogy Ön tartani tudja a szorosabb határidőket is. Konténer kínálatunk nemcsak országszerte, hanem egész Európában azonnal elérhetőek különböző telephelyeinkről. Amennyiben tőlünk vásárol használt tengeri tárolót, megrendelését dinamikusan és késedelem nélkül teljesítjük.

 

Kiváló ár-érték arányú 20 lábas konténer park

 

Konténer kínálatunkból remek feltételekkel szerezheti be szükséges tengeri tárolóját. Termékeink minőségéért garanciát vállalunk, ráadásul megfizethető összegért kínáljuk azokat. Ha Önnek a megbízhatóság mellett fontos az is, hogy a megvásárolni kívánt 20 lábas konténer ár tekintetében is versenyképes legyen, akkor jó helyen jár. Cégünk igyekszik minél kedvezőbb díjért cserébe rendelkezésre bocsátani ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget.

 

Bármilyen konténerről van szó, számíthat ránk

 

A Mobilainer kifejezett gondot fordít a minél sokrétűbb konténerválasztékra, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni. A szabvány 20 lábas konténer méretei mellett 40 lábas kivitellel is találkozhat, de kínálunk használt tengeri konténereken túl tartalmaz még számos egyéb típust is. Korszerű technológiájú, könnyűszerkezetes, prémium acélból előállított mobil iroda konténerek, őrkonténerek, szaniterkonténerek vagy konténer üzletek széles repertoárjával várjuk egyebek mellett ügyfeleinket weboldalunkon. Opcionálisan más konténerekkel is összekapcsolható felépítményeink kényelmes körülményeket és hatékony munkavégzést biztosítanak a különböző iparágakban tevékenykedőknek.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!

Adatok
Cikkszám
MO20BA30A006
Tömeg
2200 kg/1db