Have you had a question? Call us! +36708811380

Container shop

Rengeteg vállalkozó találja magát abban a helyzetben, hogy boltot szeretne nyitni, azonban nem találja az igényeinek megfelelő ingatlant. Napjainkban egyre több cégvezető dönt a mobil konténer üzlet mellett, miután számos utolérhetetlen tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos bolthelyiségekkel szemben. Tegyen Ön is szert olyan előnyre a Mobilainer esztétikus megjelenésű, könnyen mozgatható és strapabíró konténer üzleteivel, amellyel konkurenciája nem rendelkezik: tekintse meg kínálatunkat!E:mail: mobilainer@gmail.com

Telefonszám: +36 70 589 0905


5product 15

Miért a Mobilainertől érdemes beszereznie konténer üzlet helyiségét?

 

Minőségi konténer üzlet kínálat 

A Mobilainer csapatával kiemelt figyelmet fordítunk konténereink kifogástalan állapotára. Masszív, strapabíró szerkezetük ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. Az általunk forgalmazott konténer üzletek Igen hosszú élettartammal rendelkeznek. Talpazatukat megerősítettük, így akár betonalap nélkül is használhatók. Mindennek tetejébe opcionálisan összekapcsolhatók egyéb Mobilainer konténerekkel is, azaz igény szerint nagyobb üzlethelyiségeket is ki lehet alakítani.

Könnyen mozgatható konténerek 

Amennyiben Ön tőlünk szerzi be konténer üzlethelyiségét, egy könnyen mozgatható, ergonomikus kialakítású konténerre tehet szert. Könnyített vázuknak köszönhetően még kényelmesebben áthelyezhetők más helyre, akár felső darus, akár alsó targoncás emeléssel. Ha felkeltette érdeklődését konténer bolt kínálatunk egy darabja, Ön átveheti személyesen üzletünkben, vagy cégünk kérésre futárral ki is szállítja a megadott helyszínre.

Konténer üzlet korrekt áron 

A Mobilainer konténer üzlet minden esetben remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, miután földszinti modelleket forgalmazunk. Termékeink időtálló minőségére minden esetben garanciát vállalunk, és korrekt áron kínáljuk azokat. Folyamatosan törekszünk az innovatív és modern megoldásokra, így konténer üzleteinkkel mindenki egy hosszú távú befektetésre tehet szert. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehető legrövidebb időn belül megkeressük egy ajánlattal.

Vevőcsalogató, kellemes megjelenésű konténerüzletek

A Mobilainer kínálatában kapható látványkonténerekben – esztétikus kialakításuknak és kiváló minőségüknek köszönhetően vásárlók és dolgozók egyaránt jól érezhetik magukat benne. Ha esetleg attól tartana, hogy egy konténer üzlet kellemetlen „doboz” érzetet kelt a bent tartózkodókban, tapasztalatból megnyugtathatjuk: félelme alaptalan! A Mobilainer konténer bolt kialakítása plafontól padlóig érő ajtóinak és ablakainak köszönhetően a tágasság érzetét kelti, és biztosítja a természetes fényhez való hozzáférést. Ha pedig a telepítés környezete maga is látványos, bentről még a panorámában is gyönyörködhet!

Számos egyéb konténerfajtából válogathat 

Ha esetleg nem pusztán konténer üzlet után kutat kínálatunkban, akkor is jó helyen jár. Számos különböző típusú, prémium konténerek közül válogathatnak ügyfeleink: irodakonténer, raktárkonténer, szaniterkonténer, őrkonténer, mobil lakó vagy akár mobilainer is. A konténerek – típustól függően – kompletten felszereltek a szükséges és kényelmes munkavégzéshez vagy lakhatáshoz. fajta Szakértői csapatunk dinamikusan, probléma nélkül telepíti a kívánt konténert, és igény szerint szívesen szolgálunk szakmai tanácsadással.

 

Mire használható egy konténer üzlet? 

Egy konténer üzlethelyiség számos lehetőséget rejt – talán annál is többet, mint amire először gondolnánk.

Eladótér: klasszikus, bolt funkciójú felhasználás esetén könnyedén variálhatja az elrendezést, és minden szükséges eszköznek helyet biztosíthat.

Fagylaltozó: amikor itt a hideg nyalánkságok éves szezonja, nincs más dolga, mint találni egy forgalmas helyet, ahol megnyílhat a konténer üzlet!

Pékség: konténer bolt segítségével olyan környékeken is kínálhatja a friss, finom pékárut, ahol más esetben nehéz lenne erre alkalmas ingatlant találni.

Tárgyaló: fogadja panorámával üzleti partnereit!

Iroda: a látványkonténer kényelmes, nagy terében kellemesen telhet a közös munka.

 

 

Milyen előnyökkel jár egy Mobilainer konténer bolt? 

Nem helyhez kötött: amennyiben egy üzletvezető úgy dönt, hogy boltját egy forgalmasabb helyre szeretné áttelepíteni, egy mobil konténer üzlettel ezt könnyedén megteheti. Az sem ritka, hogy az adott üzleti tevékenység megkívánja a mobilitást, pl. előadások tartása országszerte, különféle szolgáltatások nyújtása vagy szabadtéri rendezvényeken történő árusítás. Ebben az esetben a Mobilainer konténer üzlethelyiség egyszerűen és praktikusan áthelyezhető megoldást jelent minden vállalkozó számára.

Előkészített: a Mobilainer látványkonténer ragasztott PVC padlóval ellátott, előkészített világítással rendelkező és hőszigetelt panoráma felépítmény. Kiválóan alkalmas irodának, tárgyalónak, pékségnek, fagyizónak, exkluzív eladótérnek és sok más tevékenység számára. Termékeinkkel Ön egy dupla, egybenyitott, népszerű konténer üzletet létesíthet.

Kényelmes kialakítás: Amellett, hogy a Mobilainer konténer üzlet praktikusan felszerelt és megfelelően kialakított, minden kényelmesen elfér benne. Ráadásul igény szerint berendezhető., és tetszés szerinti színnel átfesthető az egyéni dizájnért. Tágas belső terének és magas belmagasságának köszönhetően pedig nincs „dobozérzés” a felépítményben. Ráadásul igény szerint berendezhető.

 

 

További kérdések esetén keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül, készséggel állnak a rendelkezésére!