Have you had a question? Call us! +36708811380

Sanitary container

Nowadays it cannot imagine outdoor event, bigger building industry works or holiday campings without sanitary container or containers. Most of people - especially women - are averse from using the traditional mobile toilet because it is not so clean and dependable.

 A Mobilainer sanitarycontainer is durable, hygienic, and it offers a comfortable solution for the basic human needs: make contact with us!


E-mail: mobilainer@gmail.com

Phonenumber: +36 70 589 0905


7product 17

Sanitary containers in standard sizes

We always have standard size sanitary containers in stock, because it can be guarantee the fast delivery for you.

If you need a container, choose a size from the list below:

 

Sanitary Container Standard 120x116 cm
Sanitary Container II 300x200x260 cm (wc + basin + shower)
Sanitary Container III 300x240x260 cm (wc + basin)
Sanitary Container IV 600x240x260 cm (shower + 4 basins)

Mobilainer sanitary container

 

Main features : 

 

 • light-weight but durable construcion
 • perfect insulation
 • order in various sizes and formations
 • maximum comfort feeling
 • customizable extras
 • fast and easy delivery
 • no need permit
 • no hidden costs
 • no need to build, just order, and make it use

 

Comfort opportunities :

 

 • if air-conditioning with inverter demandable for the all-year comforts
 • equippe more door or window
 • separated toilet or bathroom making
 • two or more containers can be connect if you need more space

 

Why Mobilainer?

 

 • our team have many years experience in Hungary and international markets
 • customer-oriented implementations
 • helpful support
 • guarantee
 • constant development to build

 

Mobilainer szaniter konténer: miért válasszon minket? 

 

Teljesen felszerelt szaniter konténerek 

Előgyártott szaniterkonténereink közül többféle változat is rendelkezésére áll: WC kabin, kerámia WC-s konténer belső mosdóval, vagy akár a nagyobb szaniterkonténerek 5 WC kerámiacsészével, 2 piszoárral, 2 db különböző méretű kézmosóval, tükörrel és egy 30 literes bojlerrel. Mindegyik szaniter konténer remekül szellőztethető, így folyamatosan biztosítható bennük a friss levegő.

Szaniter konténer masszív anyagokból 

Az összes Mobilainer szaniter konténer igen magas élettartammal rendelkezik. Teljesen horganyzott, csöves és préselt profilokból készült, emellett mindegyik kiváló szigetelést kapott. A 30 mm vastag szendvicspanelek könnyedén ellenállnak a szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is, miután prémium, strapabíró anyagokból készültek. Erősített talpazatuknak köszönhetően akár betonalapzat nélkül is használhatók.

Mobilis és kedvező árfekvés 

Szaniterkonténereink könnyített vázuknak és ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen szállíthatók, és nehézség nélkül áthelyezhetők máshová. Daruzhatók, illetve alsó targoncás emeléssel is átszállíthatók a kívánt helyre. Amennyiben egymást érik a különböző építkezések és munkálatok, a Mobilainer konténer felhozatala ideális megoldás szállítható szaniterként.

Eladó konténereink kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, miután elsődlegesen földszinti modellekre specializálódtunk. Így Ön kiváló szaniter konténer ár kínálattal találkozhat, amelyek mellé természetesen prémium minőség dukál. Termékeink megbízhatóságát számos sikeres projektünk bizonyítja, amelyek során folyamatosan az innovatív, korszerű megoldásokra törekedtünk és tesszük ezt a mai napig. Mindegyik Mobilainer konténerre garanciát is vállalunk.

Bővelkedő kínálat egyéb konténerből

Az építkezéseken, fesztiválokon nem csak szaniter konténer megléte szükséges, hanem gondoskodni kell az alkalmazottak és a koncertezők biztonságáról is. A Mobilainer termékei között Ön beszerezhet őrző-védő feladatokhoz korszerű, felszerelt őr- és portakonténereket, amelyek kiépített elektromos hálózattal és klímával is rendelkeznek a kényelmes munkavégzésért. Emellett megtalálhat irodakonténert, orvosi/sürgősségi konténert, látványkonténert, raktárkonténert, vagy akár mobilházakat is.

 

A szaniter konténer leggyakoribb felhasználási lehetőségei 

Építkezésen: az építőipari munkaterületeken egy felszerelt szaniter konténer WC, fürdőszoba, zuhanyzó, mosdó, öltöző stb. minden természetes higiéniai elvárást maximálisan kielégít. Kialakításukat tekintve roppant praktikusak is, mivel könnyen mozgathatók egyik építkezési területről a másikra. Így minden munkaütemben hosszútávú és gazdaságos befektetést jelentenek.

Kültéri rendezvényeken: a szaniterkonténer a nagy tömeg számára új korszakot nyit az igények civilizált elvégzésére a szabadtéri rendezvényeken, nemcsak a vendégek, hanem a személyzet számára is. Akár külön vizesblokkokat is ki lehet alakítani (zuhanyzó-öltöző, WC stb.), miután különállóan telepíthetőek. A megfelelő belső felszereltséggel, hő- és hangszigeteléssel, illetve kulturált környezettel rendelkező szaniter konténer fürdőszoba és/vagy WC messzemenően felülmúlja a hagyományos toitoi megoldást.

Kempingben: a régi zuhanyzók és mosdók helyett a nyáron nyitva tartó kempingekben ideális egy színvonalas illem- és tisztálkodóhely. A megszállók is sokkal szívesebben térnek vissza, ha megfelelő körülményeket biztosítanak nekik egy WC, illetve fürdő konténer elhelyezésével. Maximális komfortot nyújthat egy többnapos megszállás alatt a mobilis szaniter egység, amelyben található kézmosó, tükör, illetve egy kerámia WC is.

 

A szaniter konténer legnagyobb előnyei 

 

Sokaknál felmerülő dilemma, hogy vajon szaniter helyett nem lenne-e elég néhány mobil WC - hiszen első pillantásra ez a megoldás egyszerűbbnek tűnhet. A konténer WC azonban vitathatatlan előnyökkel rendelkezik a toi toi megoldásokkal szemben: ha olyan felépítményt keres, amellyel hosszú távon is elégedett lesz, mindenképp a fürdőszoba konténer lesz a jó választás. Hogy miért? Máris részletezzük!

 

Higiénia minden helyzetben

 

A “mobil WC” és a “higiénikus” kifejezéseket valószínűleg senki nem hallotta még együtt, egyetlen mondatban - és ez nem véletlen. A tisztaság látványos hiánya, és a finoman szólva is kellemetlen szagok miatt a legtöbben a toi toi használatának már a gondolatától is rosszul vannak. A szaniter konténer ezzel szemben tiszta és kellemes lehetőséget nyújt dolgunk elvégzésére.  • A felépítmények a lakásokban és irodákban is látható kerámia WC-kel vannak felszerelve, amely a megszokott módon lehúzható.
 • Egy WC konténer külön helyen biztosít a WC papír számára, így ezzel sem lesz probléma.
 • A szaniterkonténer minden esetben kézmosóval érkezik, amelyhez bojleren keresztül a melegvizet is biztosíthatjuk - a tökéletesen higiénikus kézmosás érdekében.
 • A konténer WC kiválóan szellőzik, így visszataszító szagok helyett kellemes, friss levegő lesz odabent.

 

Kulturált és sokoldalú 

 

Ahol szaniter konténer van használatban, ott pontosan ugyanolyan kulturált körülmények között használhatjuk a mosdót, mintha csak otthon lennénk. Amellett, hogy a higiénia feltételei maradéktalanul teljesülnek, a kényelem is a konténer WC előnyei közé tartozik. • Ez a megoldás diszkréciót nyújt: az ajtók megbízhatóan zárhatóak, a fülkék megfelelően vannak kialakítva.
 • Más mobil megoldásokkal ellentétben a szaniterkonténerek stabil világítással rendelkeznek, köszönhetően a kiépített áramellátásnak.
 • A kézmosó részleg tükörrel, és sok esetben polccal is fel van szerelve - ami sokoldalúvá teszi a konténert, hiszen vannak helyzetek, amikor más esetben is szükség van rájuk, mint egy gyors egészségügyi szünet. Ezek az egyszerű, de hasznos felszerelések lehetővé teszik például a fogmosást, egy keményebb munkafázis után az arcmosást, illetve rendezvényeken a frizura és a smink megigazítását. 

 

Bármilyen időjárás esetén megállja a helyét 

 

Bár a szaniter konténerben egyszerre csak rövid ideig tartózkodnak a használói, az időjáráshoz való megfelelő optimalizálás szintén kiemelten fontos - kényelmi, egészségi és higiéniai szempontból egyaránt. Mindenképp érdemes hűtésre és fűtésre alkalmas inverteres klíma kiegészítéssel rendelni a kiválasztott konténert! Ha így teszünk, számos problémát kiküszöbölhetjük. • A fém felépítmény a nyári melegben gyorsan felmelegszik: a klíma segítségével nemcsak a hő okozta rosszulléteket kerülhetjük el, de azt is megakadályozhatjuk, hogy a helyiség baktériumok szaporodásának melegágya legyen.
 • A téli időszakban érdemes gondot fordítani a szaniterkonténer kihűlésének megelőzésére: így mindenki számára jóval kényelmesebb lesz a használata, és a megfázás veszélyét is csökkenthetjük.

 

A kényelem nem megy a mozgathatóság rovására 

 

Ütőképes érvként az szokott még felmerülni a mobil WC-k mellett, hogy pillanatok alatt ide-oda tehetők - ám ugyanez a konténer WC-kre is igaz! A szaniter konténer helyét ugyanúgy tetszés szerint változtathatjuk. Ha pedig előre tudjuk, hogy kifejezetten gyakran kell majd költöztetni a felépítményt, tovább növelhetjük a hatékonyságot, ha targonca panellel felszerelve rendeljük meg. Így nem kell döntenie a kulturált, tiszta megoldás és a könnyű költöztethetőség között.

 

 

If you have more questions for our services? Then make contact with our collagues!