Have you had a question? Call us! +36708811380

20 foot container

20 foot container
20 foot container
20 foot container

Not in stock!

20 foot container is an easy use storage tool, that makes more easier to transport the goods. From construction of the container loading is a very easy task, besides it efficiently do his job on the sea and on the land. A 20 foot marine container is durable and it can use multiplie times, because it is ideal to serve different type of industrial needs. 20 foot containers of Mobilainer have perfect quality, and are in immediately useable contadition for our clients: make contact with us!


E-mail: mobilainer@gmail.com
Phonenumber: +36 70 941 1372

Details

20 foot container in Mobilainer: why reasonable choose us? 

 

„A” kategóriás 20 lábas konténerek közül válogathat

 

20 lábas használt tengeri konténereink minőségéért kezességet vállalunk. Az oldalfalak kívül-belül remek állapotban vannak, korróziómentesek, és kiválóan ellenállnak a víznek, szélnek vagy fagynak is. Ugyanez mondható el a keretszerkezetükről is, a talpazatuk pedig tiszta és foltmentes. A rövid oldalukon található, teljesen kitárható kétszárnyas ajtók hibátlanul működnek, és nagyon megkönnyítik a rakodást.

 

Kínálatunkban a 20 lábas konténer méretek szabvány szerint 6m x 2,43m x 2,59 m -rel rendelkeznek. Könnyű, azonban strapabíró szerkezetüknek köszönhetően bármikor egyszerűen áthelyezhetőek és egymásra rakodhatók. Amennyiben Ön nagyobb árumennyiséget tárolna és szállítana, a 20 lábas tengeri konténer méretei és kialakítása nagyobb helymegtakarítást tesznek lehetővé.

 

Tekintélyes a szakmai tapasztalatunk

 

Cégünk már hosszú évek óta számos sikeres projekt lebonyolításával büszkélkedhet, amelyek hűen tükrözik üzletpolitikánkat. Ez azt jelenti, hogy tőlünk csakis minőségi szolgáltatásra, valamint prémium termékekre számíthat. Minden meglévő és új ügyfelünk esetében a hosszútávú partneri kapcsolat kialakítására törekszünk, és rugalmasan igazodunk az egyéni igényekhez is. Célunk a folyamatos fejlődés és az innovatív megoldások gyakorlatba való átültetése, miközben törekszünk rendszeresen megújítani termékportfóliónkat.

 

20 lábas konténer Európa-szerte 

 

Tudjuk, hogy sokszor jöhet közbe olyan rendhagyó megrendelés, amelynek mihamarabb el kell jutnia biztonságban rendeltetési helyére. Ezért csapatunktól minden esetben villámgyors ügyintézésre számíthat, hogy Ön tartani tudja a szorosabb határidőket is. Konténer kínálatunk nemcsak országszerte, hanem egész Európában azonnal elérhetőek különböző telephelyeinkről. Amennyiben tőlünk vásárol használt tengeri tárolót, megrendelését dinamikusan és késedelem nélkül teljesítjük.

 

Kiváló ér-érték arányú 20 lábas konténer park

 

Konténer kínálatunkból remek feltételekkel szerezheti be szükséges tengeri tárolóját. Termékeink minőségéért garanciát vállalunk, ráadásul megfizethető összegért kínáljuk azokat. Ha Önnek a megbízhatóság mellett fontos az is, hogy a megvásárolni kívánt 20 lábas konténer ár tekintetében is versenyképes legyen, akkor jó helyen jár. Cégünk igyekszik minél kedvezőbb díjért cserébe rendelkezésre bocsátani ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget.

 

Bármilyen konténerről van szó, számíthat ránk

 

A Mobilainer kifejezett gondot fordít a minél sokrétűbb konténerválasztékra, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni. A szabvány 20 lábas konténer méretei mellett 40 lábas kivitellel is találkozhat, de kínálunk használt tengeri konténereken túl tartalmaz még számos egyéb típust is. Korszerű technológiájú, könnyűszerkezetes, prémium acélból előállított mobil iroda konténerek, őrkonténerek, szaniterkonténerek vagy konténer üzletek széles repertoárjával várjuk egyebek mellett ügyfeleinket weboldalunkon. Opcionálisan más konténerekkel is összekapcsolható felépítményeink kényelmes körülményeket és hatékony munkavégzést biztosítanak a különböző iparágakban tevékenykedőknek.

Megválaszolatlan kérdései vannak? Keresse segítőkész kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!

Info
Article No.
MO20BA30A006
Weight
2200 kg/1db