Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Otthonok

A lakómodul és és modulház ma már jóval több, mint átmeneti megoldás vagy B terv. Bár a múltban általános meggyőződés volt, hogy egy ilyen felépítmény csak különleges körülmények között lehet megfelelő, a mai modern típusok egyre többeket komolyan elgondolkodtatnak a mobilházak nyújtotta lehetőségekről. Amellett, hogy korunk építkezési költségei mellett eltörpülnek a lakómodul árak,komfortosak, személyre szabhatók és könnyen mozgathatók. Kiválóan alkalmasak szálláshely szolgáltatásra, legyen szó időszakos vagy állandó lakhatásról, családi házról, vendéglátásról vagy dolgozói szálláshelyről. Megbízható opciót jelentenek - csillagászati kiadások és az építési engedély igénylési procedúra nélkül. Válasszon Ön is a Mobilainer minőségi kínálatából!

A modulház előnyei

Könnyű telepítés: A lakómodul könnyen szállítható, mivel előre gyártottak és készen állnak a telepítésre. Ezt követően gyorsan használatba vehetők, így ideálisak akár sürgős lakhatási igények kielégítésére is.

Rugalmasság: A modulok könnyen bővíthetők vagy átalakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően. Az elrendezés és a berendezések módosítása egyszerűen megvalósítható, így alkalmazkodhatnak változó körülményekhez és a felhasználói igényekhez.

Gyors megvalósítás: A mobilházak előre gyártottak, így a szállítást követően rövid időn belül használatba vehetők. Ezzel időt és költségeket takaríthatnak meg az építkezők vagy sürgős szálláshelyeket keresők.

Költséghatékony: Legyen szó akár ideiglenes lakhatási megoldásról, vagy tartósról, a modulházak költséghatékonyabb megoldást nyújtanak, mint a hagyományos épületek építése vagy bérlése.

Környezetbarát: Az újrahasznosított anyagokból készült lakómodulok környezetbarát megoldást jelenthetnek a fenntartható építészet iránt elkötelezett felhasználók számára.

Alapvető kényelem: A lakóházat berendezve is megrendelheti. Akár konyha, fürdőszoba és tárolókkal, így már a beköltözéskor is biztosítják azt a komfortos környezetet, amire vágyik. 

Mobilitás: A szigetelt mobilház mozgatható, szállítható, így lehetőséget adhat arra, hogy egy másik településen vagy helyszínen állítsák fel. 

Lakómodul, mobilház az Ön egyedi igényeire szabva

Szendvicspanelből ház? Semmi akadálya! Szigetelt lakóház kínlatunkat ráadásul könnyedén a saját igényeire szabhatja. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és az alábbi szempontok szerint alakíthatja saját házát.

Belső elrendezés: A modulok belső elrendezése testre szabható. Lehetőség van elhelyezni a szobákat, konyhát, fürdőszobát, tárolókat úgy, ahogyan az a lakó számára praktikus és kényelmes.

Méret: A lakómodulok különböző méretben és formában érhetők el, így a választott méret a rendelkezésre álló helyhez és igényekhez igazítható.

Bútorok: A mobil családi ház személyre szabható a megfelelő bútorokkal és dekorációkkal. Így kialakíthatunk egy olyan környezetet, amely tükrözi az egyéni stílust és ízlést.

Külső megjelenés: A mobil ház külső megjelenése is testre szabható.


Kulcsrakész lakóház a Mobilainertől: miért érdemes minket választani?

Remek modulház árak

Mit szólna ahhoz, ha egy hagyományos építkezés piaci négyzetméter árának feléért juthatna az igényeinek maximálisan megfelelő ingatlanhoz? A modulházak erre remek lehetőséget biztosítanak, hiszen a lakómodul ár jóval kedvezőbb a téglaépítésű házakénál. Már az is nagy előny, ha csak a bekerülési költségen spórol az ember - ám a modulház ennél jóval többet nyújt! Amellett, hogy jutányos áron lehet őket megvásárolni, a fűtés és a karbantartás költségei is alacsonyak, valamint a közművekre is egyszerűen csatlakoztathatók.

 

Tapasztalt szakértő csapat

A Mobilainer gárdája régóta tevékenykedik a konténerbizniszben, ez idő alatt rengeteg sikeresen megvalósított projekttel büszkélkedhetünk. Szolgáltatásunkat a megbízható és dinamikus mobilház telepítés jellemzi, emellett kifejezett gondot fordítunk az ügyféligények rugalmas kezelésére. Mobilház vásárláskor számos kérdés felmerülhet, ezért teljes körű tájékoztatás és tanácsadást biztosítunk Önnek a tisztánlátásért.

Gyönyörű mobilházak

Bármennyire is praktikus szerepet lát el egy mobilház, jól tudjuk: az sem hátrány, ha a funkcionalitás mellett még szemet gyönyörködtető is. A kínálatunkban található felépítmények fémlemezei tetszés szerint festhetőek, burkolhatóak, így a szálláshely nemcsak barátságosabb lesz, de akár vállalata arculatának színei is visszaköszönhetnek rajta.  A belső kialakításnál sem hanyagoltuk el a kinézetet: az összes szoba, a konyha, valamint a fürdőszoba is olyan igényes megjelenést tudhat magáénak, hogy akár üzleti partnereivel tárgyalhat mobilháza falai között.

A kész mobilház teljesen felszerelt állapotban vásárolható meg, a hozzá passzoló berendezési tárgyakkal. A világítás előkészített, a vízelvezetés kialakítva, a nagy belmagasságnak köszönhetően pedig egyáltalán nincs „doboz érzés” a felépítményben. Vállalkozásunk mindig törekszik az új, innovatív megoldásokra, amelyekkel még egyedibbé és esztétikusabbá tehetjük mobilházaink küllemét.

Kiváló minőség, gyors kivitelezés

Tart attól, hogy a modulház kevésbé masszív felépítmény, mint a megszokott tégla alapú lakóépületek? Erre nincs oka - sőt! Egy jól kialakított modulház statikai stabilitása többszöröse az egyéb házakénak. A Mobilainer ráadásul a mobilházak közül is csak a legmasszívabb szerkezettel rendelkező termékeket forgalmazza, amelyek strapabírásában nemcsak meggyőződésből, de tapasztalatból is megbízunk. A panelek prémium alapanyagokból készülnek, talapzatuk pedig extra megerősítéssel rendelkezik, így betonalap nélkül is használhatók.

Ezeket a remekül hő-és zajszigetelt, kényelmes lakokat ráadásul pár hét alatt rendelkezésre bocsátjuk! Míg egy hagyományos téglaház több hónap vagy év alatt jut el a tervtől a megvalósulásig, a Mobilainer csapata gyorsan telepíti a kinézett felépítményt.

 

Mozgatható, bővíthető lakómodul

Az építkezési és más ipari munkálatok időnként óhatatlanul költözéssel járnak. Ezzel együtt természetesen minden vállalkozó azt szeretné, ha az új projektre való átváltás a lehető leggyorsabban végbemenne. Ha a lakómodul mellett teszi le a voksát, ilyen helyzetekben sem a lakáseladás vagy bérlés nehézkes folyamatába nem kell belevetnie magát, sem a bevált konstrukciótól nem kell elbúcsúznia. A lakómoldulok ugyanis rendkívül könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, felső darus vagy alsó targoncás emeléssel. Ugyanígy tetszés szerint bővíthetők is a mobil lakhelyek: könnyedén összakapcsolhatók más modulokkal. Míg egy hagyományos lakóház bővítéséhez újabb építési engedélyre, terveztetésre és költséges alapanyagokra van szükség, lakómodul esetében ez a folyamat is gyors és pénztárcabarát.

 

Ilyen esetekben alkalmazható a kész mobilház

Ideiglenes lakhatás: Ha átmeneti lakhatásra van szükség, sok esetben nem találunk albérletet. Ilyenkor sokkal jobb és költséghatékonyabb megoldás lehet egy modern mobilház.

Állandó lakhatás: Néhány évvel ezelőtt még talán elképzelhetetlen volt. Mára azonban egyre többen választják ezt a kényelmes megoldást állandó lakhatásra. Ugyanis nem kell az építkezési munkálatokra várni, így sokkal gyorsabban beköltözhető, továbbá költséghatékonyabb megoldásnak is számít. 

Építkezések és munkaterületek: Építkezések, útépítések vagy más ideiglenes munkaterületek esetén mobil házakat lehet használni dolgozók számára akár irodák, pihenőhelyek vagy öltözők formájában is.

Szabadtéri események: Fesztiválok helyszínén a sátorállítás lehetőségén túl egyre gyakrabban biztosítanak mobil házban szállást. Ez sokkal vonzóbbá teszi a többnapos fesztiválokat, mivel nagyobb kényelmet garantál. 

Településen kívüli munkavégzés: Az olyan iparágakban, ahol a munkavégzés távoli területeken történik, mobil konténerház alkalmazásával lehet a munkások lakhatásának és munkakörülményeinek javítása.

Turizmus és kempingezés: Kempingek, üdülők vagy turisztikai létesítmények területén mobil házak használatával sokkal kényelmesebb szálláshelyet lehet biztosítani

Lakómodul és sok más hasznos felépítmény a Mobilainer választékában

A Mobilainer termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy számos helyzetben minden igényt kielégítsen. Ha kényelmes lakómodul alapú otthona mellett autóját is szeretné biztonságban tudni, nálunk mobilgarázsát is beszerezheti. Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha építőipari vagy más projekt kapcsán portakonténerre, szaniterkonténerre vagy épp irodakonténerre lenne szüksége. Az egyszerűbb modellek mellett olyan, teljeskörűen felszerelt típusok is elérhetőek nálunk, amelyek WC-vel, mosdókagylóval, klímával, fűtéssel is felszereltek. Mindezek mellett nagyobb méretű konténereinkből akár közösségi teret, étkezőt, meeting termet vagy mosodát is könnyedén kialakíthat.

Használt tengeri konténereink ideális megoldást jelentenek, ha raktározási vagy szállítmányozási célra szeretne konténert vásárolni. A választékunkban található 20 vagy 40 lábas tárolók minden igényt kielégítenek.

Kérdése merült fel? Keressen minden elérhetőségeink egyikén, kollégáink örömmel segítenek!