Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Mobil WC

A mobil WC kényelmes megoldást nyújt koncertek, fesztiválok, építkezések alkalmával, vagy akár állandó használatra is. Könnyen mozgatható, ezért pontosan arra a helyszínre helyezhető el, ahová Ön szeretné. Kiváló opciót biztosít olyan eseményeken, ahol nincs lehetőség a hagyományos WC kiépítésére. Ismerje meg kiemelkedő minőségű konténereink széles kínálatát!


5Produkt 15

Mi a mobil wc előnye?

 • Nincs helyhez kötve: A mobil WC-k könnyen szállíthatók és telepíthetők, így alkalmazhatók olyan területeken, ahol állandó WC-infrastruktúra hiányzik, mint például szabadtéri események, fesztiválok, sportrendezvények vagy építkezések.
 • Higiénia és kényelem: A jó minőségű wc mobil kézmosóval van felszerelve, amely lehetővé teszik a használók számára, hogy megőrizzék a higiéniát és frissességet. 
 • Idő- és költséghatékony: Az ideiglenes helyszíneken vagy eseményeken történő WC infrastruktúra kiépítése időigényes és költséges lehet. Mobil WC ára ennél jóval kedvezőbb, így használatával gyorsan és egyszerűen kialakítható a szükséges WC kapacitás, megspórolva az építési időt és költségeket.
 • Ideiglenes munkaterületeken: Építkezéseken vagy más ideiglenes munkaterületeken, ahol a dolgozók hosszabb időt töltenek, biztosítják a megfelelő higiéniai feltételeket.

 

Kiegészítő lehetőségek

 • További nyílászárók beszerelési lehetősége
 • Zuhanyzó kiegészítéssel, a tisztálkodási feltételek is megoldhatók
 • Egyszerre több konténer is összekapcsolható, ezért nagyobb területen, variálva is rendelkezésre állnak

 

Mobil wc árak

Mivel minden megrendelést az egyedi igényeknek megfelelően kezelünk, nálunk szinte nincs két egyforma megoldás. Éppen ezért a mobil wc ár is egyedi. Keressen minket bizalommal, ossza meg velünk elképzeléseit, és mi valóra váltjuk azokat. Kérjen tőlünk ajánlatot és mi saját elképzelései mentén alakítjuk a mobil wc árakat. Cégünk természetesen garantálja a kedvező árakat, így Ön mindenképpen jól jár, ha a Mobilainer konténereit választja. 

 

Milyen területeken nyújt segítséget a mobil WC?

 1. Szabadtéri események és fesztiválok: Koncertek, sportesemények, kulturális rendezvények és fesztiválok alkalmával biztosítják a résztvevők számára a higiénikus és kényelmes WC lehetőségeket.
 2. Építkezések: Építőmunkálatok során a munkavállalók számára fontos a megfelelő higiéniai körülmények fenntartása. Ezek a wc-k biztosítják ezt az igényt olyan helyeken is, ahol nincs állandó, kiépített infrastruktúra.
 3. Sportlétesítmények és stadionok: Nagy sportesemények, mérkőzések vagy versenyek idején lehetővé teszik a nézők és résztvevők számára a WC használatot.
 4. Ideiglenes vásárok: Ünnepi vásárok, karácsonyi piacok alkalmával hozzájárulnak a látogatók kényelméhez.
 5. Filmforgatások és események helyszínei: Filmstúdiókban vagy más események helyszínein gyakran nincs állandó WC infrastruktúra, így a mobil WC-k biztosítják a szükséges higiéniai feltételeket.
 6. Táborok és kempingek: Táborozás és kempingezés során biztosítják a kempingezők kényelmét, hiszen ezek a helyszínek a legtöbbször a természetben, erdő közepén találhatók.

 

Miért érdemes minket választani?

Hozzáértő és segítőkész csapat várja Önt

Segítőkész csapatunk gondoskodik arról, hogy ha bármilyen kérdése merülne fel Önben, teljes körű tanácsadással álljon rendelkezésére. Tapasztalt szakértőinkkel könnyedén telepítjük az Ön konténereit, éppúgy, ahogyan az őrkonténereket vagy a lakókonténert is.
Számos sikeres projekt és elégedett üzleti partner visszajelzése bizonyítja kiemelkedő minőségű szolgáltatásunkat. Rugalmasan reagálunk minden ügyfélkérésre, és ügyfélközpontú megközelítésünkkel minden felmerülő problémában készséggel segítünk.
Újszerű és modern megoldásokkal biztosítjuk ügyfeleink számára a legjobb opciókat, és folyamatosan fejlesztett, széles termékválasztékunkkal követjük az aktuális trendeket.

 

Garantáltan magas minőség

A kiemelkedő tartósság érdekében a konténerek magas minőségű acél elemekből és megerősített talapzatból készülnek. Ugyanakkor a könnyűszerkezetű kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást, akár daruval vagy alsó targoncával történő emeléssel is. Az exkluzív szigetelés tovább fokozza a komfortérzetet az év minden időszakában.

Választékunkban olyan konténereket talál, amelyek kialakítása személyre szabható az egyedi igényeknek megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy vállalkozásának kreativitása teljesen kibontakozhasson. 

További kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!