Termékajánló
Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk termékkel, árakkal és szállítással kapcsolatban! __________________________ E:mail: mobilainer@mobilainer.hu

Szaniter konténer

Főkategória >Szaniter konténer

Napjainkban szaniter konténer nélkül elképzelhetetlenek a szabadtéri rendezvények, nagyobb volumenű építőipari munkálatok vagy akár a nyári kempingek. Az emberek többsége – különösen a hölgyek – idegenkednek a hagyományos mobil WC használatától, mivel nem túlzottan tiszták és bizalomgerjesztőek. Egy Mobilainer szaniterkonténer strapabíró, higiénikus, és komfortos megoldást kínálnak az alapvető emberi igények kielégítésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!E:mail: mobilainer@gmail.com

Telefonszám: +36 70 941 1372


Sorrend:


Mobilainer szaniter konténer: miért válasszon minket?

Teljesen felszerelt szaniter konténerek

Előgyártott szaniterkonténereink közül többféle változat is rendelkezésére áll: WC kabin, kerámia WC-s konténer belső mosdóval, vagy akár a nagyobb szaniterkonténerek 5 WC kerámiacsészével, 2 piszoárral, 2 db különböző méretű kézmosóval, tükörrel és egy 30 literes bojlerrel. Mindegyik szaniter konténer remekül szellőztethető, így folyamatosan biztosítható bennük a friss levegő.

Szaniter konténer masszív anyagokból

Az összes Mobilainer szaniter konténer igen magas élettartammal rendelkezik. Teljesen horganyzott, csöves és préselt profilokból készült, emellett mindegyik kiváló szigetelést kapott. A 30 mm vastag szendvicspanelek könnyedén ellenállnak a szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is, miután prémium, strapabíró anyagokból készültek. Erősített talpazatuknak köszönhetően akár betonalapzat nélkül is használhatók.

Mobilis és kedvező árfekvés

Szaniterkonténereink könnyített vázuknak és ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen szállíthatók, és nehézség nélkül áthelyezhetők máshová. Daruzhatók, illetve alsó targoncás emeléssel is átszállíthatók a kívánt helyre. Amennyiben egymást érik a különböző építkezések és munkálatok, a Mobilainer konténer felhozatala ideális megoldás szállítható szaniterként.

Eladó konténereink kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, miután elsődlegesen földszinti modellekre specializálódtunk. Így Ön kiváló szaniter konténer ár kínálattal találkozhat, amelyek mellé természetesen prémium minőség dukál. Termékeink megbízhatóságát számos sikeres projektünk bizonyítja, amelyek során folyamatosan az innovatív, korszerű megoldásokra törekedtünk és tesszük ezt a mai napig. Mindegyik Mobilainer konténerre garanciát is vállalunk.

Bővelkedő kínálat egyéb konténerből

Az építkezéseken, fesztiválokon nem csak szaniter konténer megléte szükséges, hanem gondoskodni kell az alkalmazottak és a koncertezők biztonságáról is. A Mobilainer termékei között Ön beszerezhet őrző-védő feladatokhoz korszerű, felszerelt őr- és portakonténereket, amelyek kiépített elektromos hálózattal és klímával is rendelkeznek a kényelmes munkavégzésért. Emellett megtalálhat irodakonténert, orvosi/sürgősségi konténert, látványkonténert, raktárkonténert, vagy akár mobilházakat is.

A szaniter konténer leggyakoribb felhasználási lehetőségei

Építkezésen: az építőipari munkaterületeken egy felszerelt szaniter konténer WC, fürdőszoba, zuhanyzó, mosdó, öltöző stb. minden természetes higiéniai elvárást maximálisan kielégít. Kialakításukat tekintve roppant praktikusak is, mivel könnyen mozgathatók egyik építkezési területről a másikra. Így minden munkaütemben hosszútávú és gazdaságos befektetést jelentenek.

Kültéri rendezvényeken: a szaniterkonténer a nagy tömeg számára új korszakot nyit az igények civilizált elvégzésére a szabadtéri rendezvényeken, nemcsak a vendégek, hanem a személyzet számára is. Akár külön vizesblokkokat is ki lehet alakítani (zuhanyzó-öltöző, WC stb.), miután különállóan telepíthetőek. A megfelelő belső felszereltséggel, hő- és hangszigeteléssel, illetve kulturált környezettel rendelkező szaniter konténer fürdőszoba és/vagy WC messzemenően felülmúlja a hagyományos toitoi megoldást.

Kempingben: a régi zuhanyzók és mosdók helyett a nyáron nyitva tartó kempingekben ideális egy színvonalas illem- és tisztálkodóhely. A megszállók is sokkal szívesebben térnek vissza, ha megfelelő körülményeket biztosítanak nekik egy WC, illetve fürdő konténer elhelyezésével. Maximális komfortot nyújthat egy többnapos megszállás alatt a mobilis szaniter egység, amelyben található kézmosó, tükör, illetve egy kerámia WC is.

Kérdései merültek fel termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Segítünk: vegye fel velünk a kapcsolatot!


Webáruház készítés