Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Blog

Azonnal otthon: a berendezett lakókonténer

2024.06.25 12:56
Azonnal otthon: a berendezett lakókonténer

Manapság már nem feltétlenül kell éveket várni egy saját házra vagy lakásra, ugyanis léteznek alternatív megoldások. Ezek közé tartozik a lakókonténer is, melynek használatbavétele sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint azt gondolná. Ha pedig nem szeretne külön a berendezéssel sem bajlódni, berendezett lakókonténer választásával ezt is kiküszöbölheti.

A berendezett lakókonténer mint kényelmes otthon

A lakókonténerek korántsem jelentenek B-tervet. Az elmúlt években egyre népszerűbbé válnak a konténerek, melyek felhasználása rendkívül sokrétű. Lakhatási problémák megoldására is kiválóak, hiszen szinte azonnal otthont biztosítanak, ráadásul ha még teljesen berendezettek is, akkor már tényleg csupán elég pár bőrönddel beköltözni.

De a mai ingatlanárak mellett az sem csoda, ha valaki úgy dönt, lakókonténerbe fektet inkább, mert jóval költséghatékonyabb, és a telepítés idejét tekintve is sokkal kedvezőbb választás. Egy berendezett lakókonténer pontosan ugyanolyan kényelmes, meleg otthont biztosít, mint egy családi ház vagy panellakás. Utóbbinál talán mérföldekkel kényelmesebb is, hisz csak a vásárlón múlik, milyen területre telepíti, és mekkora konténert választ. A Mobilainer lakókonténereinek jellemzője, hogy szabadon alakíthatók kívül és belül, és akár több elem is kapcsolható hozzájuk növelve a teret.

Sokrétű felhasználás

Egy lakókonténer berendezése nagyban függ attól, hogy milyen célból szeretné használni. A lakhatás mellett egyéb, különböző megoldások is léteznek:

  • Munkásszálló: egy lakókonténer már előre elkészíthető úgy, hogy szállóként funkcionáljon dolgozók, munkások részére. Ez főleg olyan munkaterületeken lehet hasznos, ahol a dolgozók messziről érkeznek. Ezzel a megoldással hétköznapokon nincs szükség ingázásra, ugyanis a lakókonténerben minden megtalálható, ami a kényelmes lakhatáshoz szükséges.
  • Iroda: akár egy szuper iroda is berendezhető egy lakókonténerben. Sőt, WC és fürdőszoba telepítésével egy összkomfortos, minden helyzetre megoldást nyújtó tér jön létre.
  • Tárolás: egy teljes logisztikai központ is létrehozható a lakókonténerben, ahol az áruk tárolása és szállítmányozása zajlik.

A lakókonténerek olyan berendezettséggel kerülnek a vásárlókhoz, ahogy ők szeretnék, így teljesen egyéni igényekre és személyre szabott konstrukciót tud a Mobilainer is szolgáltatni.

Kulcsrakész konténerek: miért jobbak egy hagyományos háznál?

Rugalmas felhasználás

A lakókonténerek rugalmasan alakíthatók az egyéni preferenciáknak megfelelően, és ugyanolyan komfort hozható létre belül és kívül, mintha egy kertes családi házban élne.

Egyszerű telepítés

A lakókonténert nagyon könnyen és viszonylag gyorsan telepíteni lehet a kiválasztott helyszínen. A Mobilainer konténerei erősített talapzatuknak köszönhetően nagyobb építési munkálatok nélkül bárhová helyezhetők.

Gyors megoldás

Nem kell éveket várni, míg elkészül: a lakókonténerek ugyanis előregyártottak, így a kiválasztás után szinte azonnal szállíthatók és költözhetők.

Költséghatékonyság

Sokkal kevesebbe kerül egy hagyományos módon épült háznál, de sokszor még egy panellakásnál is. Azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy több száz millióért vásároljanak maguknak otthont, a lakókonténer egy rendkívül kedvező lehetőség. Az otthonosságról pedig egyáltalán nem kell lemondani!

Fenntarthatóság

Talán nem kell hosszasan magyarázni, miért környezetbarát egy lakókonténer. Már a kialakítása során is újrahasznosított alapanyagokat használunk, a telepítésekor pedig óvjuk a környezetet, hisz csupán "le kell tenni" földbontás nélkül. Mellette egyéb alternatív módokon önfenntartóvá is tehető.

Ha Ön sem tud sokat áldozni egy új házra, egy kulcsrakész lakókonténerrel is varázsolhat magának otthont. Szabadon alakítható konténereinkkel igazi luxusban fogja érezni magát!