Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Blog

Mit takar a raktározás fogalma? A raktározás egy logisztikai folyamat, amelynek legfőbb pillérei a szervezettség, a biztonságos tárolás és a megfelelő gyorsaságú szállítás. Rendkívül összetett munkáról van szó, melyben nemcsak a szállítás optimális idejét szükséges meghatározni, hanem az áruk jó minőségének megőrzése érdekében a szállítás módja is nagyon fontos szempont. Alábbi blogbejegyzésünkben bemutatjuk a raktározást és fontosabb lépéseit.

Az utóbbi időben az eddigieknél is fontosabbá vált a logisztika jelentése. A gazdasági globalizáció nagy hatással van a növekvő kereskedelemre, így a szállítmányozásra is. A kiszállítás a rendelés és az átvétel közötti összes tevékenységet magában foglalja, így számos kritériumnak meg kell felelnie. Az alábbi bejegyzés célja, hogy részletesen bemutassuk, mit érdemes feltétlenül tudni a fogalomról.

A luxus konténerházak az exkluzivitás és a praktikum ötvözetének tekinthetők, hiszen egyesítik magukban a prémium minőséget és a változatos felhasználási módokat. Ezek a mobil épületek egyfelől a könnyű mozgathatóságot és átalakíthatóságot jelentik, másfelől a lehető legmagasabb színvonalú kényelmet. Ha Ön is egy sokoldalúan alkalmazható, ám különleges és egyedi megoldásra vágyik, keresse bátran a Mobilainer csapatát!

Hogy mennyibe kerül egy mobilház, manapság egyre sűrűbben feltett kérdés. Nem véletlen, hiszen az utóbbi 1-2 évben töretlen népszerűségnek örvend ez a könnyen mozdítható, magas minőségű, mégis alacsony fenntartási költségű építmény.Külföldön már évek óta közkedvelt megoldás, akár egész lakótelepekkel is találkozhatunk, amik mobilházakból állnak.Hazánkban a növekvő ingatlanárak miatt vált egyre népszerűbb megoldássá. Természetesen előnyei száma jóval meghaladja kedvező árát, ezért ismerjük is meg részletesebben ezt a jelenséget.

A raktározás minden vállalat életében kiemelt fontossággal bír. Az áru tárolása, a készletek elhelyezése és állaguk megóvása minden cég érdeke. Nem mindegy azonban, hogy hol, mennyiért és milyen módon tesszük. A raktárkonténerek használata egyre elterjedtebb hazánkban is, számos előnyének köszönhetően.

Amikor valaki a vízi szállítmányozás mellett dönt, lényeges, hogy pontosan tudja, milyen tengeri konténer méretek elérhetőek a piacon. A világhálón a számos hasznos információ mellett számos irreleváns részlettel is szembe találhatjuk magunkat, amelyek ahelyett, hogy segítenének, csak megnehezítik a döntést. Célunk, hogy mai blogbejegyzésünkkel tiszta vizet öntsünk a pohárba, és hasznos útmutatást nyújtsunk a konténervásárlás előtt állóknak.

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a mobil iroda a a legjobb megoldás. Ilyen például az építkezés, vagy ha ideglenes telephelye van egy vállalatnak. Ilyenkor fontos utánajárni annak, hogy milyen irodakonténer méretek és típusok elérhetőek a piacon. Ha Ön is szeretne kihasználni ezeknek a gyors és egyszerű telepíthetőségű, építési engedélyt sem igénylő mobil felépítményeknek az előnyeit, olvassa el összefoglalónkat!

A mobilház telepítése népszerű téma napjainkban. Ez pedig nem véletlen: a hétről hétre jobban elszabaduló ingatlan-és építőanyag árak mellett egyre többen érdeklődnek az otthonteremtés alternatív megoldásai iránt. Úgy gondoljuk, ez örvendetes tendencia, hiszen a mobilházak rugalmas, biztonságos és környezetbarát alternatívát jelentenek. Azonban a köztudatban még mindig nincs elég információ a témával kapcsolatban - sok forrásból hallhatunk tévhiteket, alaptalan félelemből eredő riogatásokat. Most tiszta vizet öntünk a pohárba: tartson velünk, olvasson tovább!

Az áruszállítás a logisztika egyik legfontosabb mozgatórugója - ennek megfelelően a kereskedelem és az egész gazdaság elképzelhetetlen lenne nélküle. Mivel ennyire kiemelkedően fontos tényezőről van szó, az egyes vállalkozások esetében sem mindegy, hogy melyik módját választják. A megfelelő döntés sikerük kulcsa lehet. Blogbejegyzésünkben átfogó képet igyekszünk biztosítani az árufuvarozás módjairól és eszközeiről. Tartson velünk ebbe az izgalmas világba, és olvasson tovább!

Logisztika: gyakran használt kifejezés a mindennapokban. Megjelenik mind a hétköznapi beszédben, mind a gazdaságtudományban, mind az üzleti életben. Körülírni azonban az tudja igazán, aki nap mint nap ezen a területen dolgozik, vagy logisztikai folyamatokkal van kapcsolatban. Ezzel együtt ugyanakkor jó, ha tudjuk: nem minden ilyen körülírás pontos! Sokakkal előfordul, hogy a logisztika jelentése kapcsán három helyről háromféle meghatározást is hallanak - ez pedig azért lehetséges, mert a szakirodalomban sincs teljes konszenzus. Mai bejegyzésünk azoknak szól, akik még csak ismerkednek ezzel a fogalommal. Célunk, hogy alaposan körbejárjuk e terület aspektusait, és átfogó betekintést nyújtsunk az érdeklődőknek ebbe az izgalmas világba. Tartson velünk Ön is, és olvasson tovább!

A "konténer kórház" első hallásra talán kissé paradoxnak tűnhet: mégis hogyan lehetne egy komplex egészségügyi ellátó intézményt egy panelekből felhúzott, mobil építményben működtetni? Bár ez néhány évtizeddel ezelőtt valóban elképzelhetetlen lett volna, napjainkban a konténer kórházakat egyre szélesebb körben használják. Milyen lehetőségeket tartogat a koncepció és milyen helyzetekben veheti legnagyobb hasznát a világ? Mai blogbejegyzésünkben ennek jártunk utána.