Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Blog

Irodakonténer méretek

2022.02.10 10:09
Irodakonténer méretek

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a mobil iroda a a legjobb megoldás. Ilyen például az építkezés, vagy ha ideglenes telephelye van egy vállalatnak. Ilyenkor fontos utánajárni annak, hogy milyen irodakonténer méretek és típusok elérhetőek a piacon. Ha Ön is szeretne kihasználni ezeknek a gyors és egyszerű telepíthetőségű, építési engedélyt sem igénylő mobil felépítményeknek az előnyeit, olvassa el összefoglalónkat!

Milyen helyzetekben lehet szükség irodakonténerre? 

Számos olyan helyzet adódhat, amikor irodakonténerre lehet szükség. Az egyik leggyakoribb ilyen eset az a szituáció, amikor építési területen van szükség olyan biztonságos, hőszigetelt és higiénikus helyiségre, ahol el lehet végezni az adminisztrációhoz és a kapcsolattartáshoz szükséges feladatokat. Az építési munkaterület méretétől és az helyben elvégzendő irodai munka jellegétől függően a különböző építkezéseken más-más irodakonténer méretek bizonyulhatnak ideálisnak.
A másik gyakori felhasználási területe az irodakonténereknek a rendezvények világa. Ilyenkor az irodakonténer ablakai sok esetben kiadóablakként működnek. Példák erre azok az esetek, amikor az irodakonténert jegyárusító kioszkként, esetleg pénzváltó helyként, vagy ruhatárként, csomagmegőrzőként, esetleg talált tárgyak tárolására használják.

Irodakonténer méretek: a legnépszerűbb paraméterek

A Mobilainer kínálatában elérhető irodakonténer méretek közül a legkisebb a 205x205-ös. Ez a kompakt méretű (205 cm széles, 300 cm hosszú és 2450 mm külső magasságú) irodakonténer akkor igazán praktikus, ha az irodát nem szükséges túl gyakran használni, és általában csak egy ember tartózkodik benne egyszerre. 

A 300x205-ös méretű irodakonténer már arra is lehetőséget nyújt, hogy bizonyos mennyiségű iratot, technikai eszközt tároljunk benne. Itt már akár néhány dolgozó ruhái, személyes tárgyai is elférnek a műszak ideje alatt, ha erre van szükség.
A 400x205-ös 1 ajtós még több teret nyújt - a 600x205-ös, két ablakos irodakonténerek pedig már több ember párhuzamos munkavégzését is lehetővé teszik. Az irodakonténer méretek utóbbi kategóriájába tartozó (600x205-ös) felépítmények WC-vel, valamint WC-vel + mosdókagylóval felszerelve is elérhetők.

Számít a magasság!

Ahogy előző bekezdésünkből kiderül, a Mobilainer kínálatában elérhető irodakonténer méretek mindegyikében közös pont a 2,5 méteres magasság. Így biztos lehet abban, hogy a konténer nem kelt "összenyomott", bezártság-érzetet.

A felszereltség is lényeges

Természetesen a döntésbe bele kell kalkulálnunk az irodakonténer nyújtotta technikai lehetőségeket is: hiszen a benne végzendő munkához bizony elektromos áram szükséges, a fényforrások és a számítástechnikai eszközök működtetéséhez. A nálunk elérhető irodakonténerek többsége például szabványos, kiépített elektromos hálózattal rendelkezik, és mennyezeti LED lámpát is tartalmaz.

Az elektronikai adottságok mellett a szigetelés sem elhanyagolható szempont. Ezért mi nagy figyelmet fordítunk a fémlemezek minőségére és a megfelelő PUR szigetelésre.

Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy lesz-e szükség vizesblokkra a területen. Ha igen, praktikus döntés WC-vel (vagy WC-vel és mosdókagylóval is felszerelt) irodakonténert választani

Az irodakonténer méretek mellett a minőséget sem érdemes szem elől téveszteni

Ha az iroda konténer méretek közül már kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, érdemes tájékozódnunk a minőséggel kapcsolatos paraméterekről is. A Mobilainer kínálatában elérhetőek standard és galvanizált irodakonténerek is. Termékeink prémium alapanyagokból, könnyű szerkezettel készülnek. Jó minőségüknél fogva könnyű kombinálni is őket, így nagyobb irodakonténerek is létrehozhatók.

A Mobilainernél küldetésünk, hogy minden hozzánk fordulónak segítsünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő irodakonténert. Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

E:mail: mobilainer@gmail.com
Telefonszám: +36 70 8811380