Have you had a question? Call us! +36708811380

4 évszakos mobilház - Mobilainer

A 4 évszakos mobilház tökéletesen alkalmas állandó lakhatásra, mivel kiváló hőszigeteléssel rendelkezik. Legyen szó téli hidegről vagy nyári hőségről, az épület bármilyen időjárási viszonyok között ideális alternatívát jelenthet. Igényes külső és belső kialakításának köszönhetően pedig lehengerlő kinézet jellemzi. Ha Ön esztétikai és funkcionális szempontból is minőségi otthonra vágyik, keressen minket bizalommal!


1product 11

Több, mint konténer: mobilház

A mobilház olyan előregyártott elemekből létrehozott készház, amely egyre népszerűbbé válik Magyarországon is. Fontos megkülönböztetni a konténertől, ugyanis a mobilház praktikus, kényelmet és minden komfortnak megfelelő lakóépület, amely ma már a kiváló szigetelésnek köszönhetően akár egész évben is használható bentlakásra. A mobilház megadja mindazt a szabadságot lakójának, amelyre csak vágyik: tökéletes otthon bárhol a világban! Ráadásul telepíthető hozzá garázs vagy terasz, és kertes házként is megállja a helyét akár egy csodálatos medencével kiegészítve.

A 4 évszakos mobilház előnyei

 A 4 évszakos mobilház kulcsrakész állapotban kerül átadásra, így azonnal használatba vehető. Tágas és fényes helyiségei garantálják a funkcionális és esztétikus külsőt. A legkorszerűbb építészmérnöki megoldások szerint kivitelezett tetőszerkezete pedig az egész létesítménynek álomszép megjelenést kölcsönöz.

  • Rugalmas alakíthatóság: A szerkezet modulokban érkezik, így rugalmasan alakítható. Fémlemezei tetszés szerint festhetők, ezért elláthatjuk kedvenc színünkkel vagy akár vállaltunk arculatának logójával. Emellett a berendezés is könnyen változtatható.
  • Minőségi hőszigetelés: Az épület magas színvonalat képviselő hőszigeteléssel rendelkezik, így téli lakhatásra is ez az egyik legjobb választás. A nyári melegben pedig a klimatizált helyiségek képesek tökéletesen benn tartani a hűvöset.
  • Gyors használatbavétel: Mindannyiunknak fontos a gyors és precíz munkavégzés, éppen ezért nélkülözhetetlen szempont, hogy Ön rövid időn belül kifogástalan otthont tudhasson magáénak.
  • Könnyű telepíthetőség: Bármikor előfordulhat, hogy munkát és lakhelyet is váltania kell. Ebben az esetben sem kell lakásvásárláson törnie a fejét, ha mobilháza van, ugyanis ez bárhová egyszerűen áttelepíthető - akár egy erdő szélére is.
  • Környezetbarát és energiatakarékos: Manapság, amikor a fenntarthatóság gyakorlatilag az életünket jelenti, kiváló választás a 4 évszakos mobilház, ugyanis használatával csökkenthető az ökológiai lábnyom. Ha a Mobilainertől vásárol mobilházat, nem kell betonalapot ásni, ugyanis erősített talapzatának köszönhetően a ház bárhová helyezhető a környezet károsítása nélkül. Emellett energiatakarékosan üzemeltethető, és akár napelemek is szerelhetők a tetejére.

Mennyibe kerül?

A 4 évszakos mobilház árak szinte elenyészők egy hagyományos téglából vagy kőből készült ház költségeihez képest. Semmi szükség arra, hogy évekre, évtizedekre eladósodjon, hiszen ez a fajta megoldás segíthet elkerülni a hitelfelvételt. Ahány ember, annyiféle elképzelés létezik, ezért minden egyes megkeresésre teljesen egyedi ajánlatot állítunk össze, így maradéktalanul valóra válthatjuk vásárlóink álmát.

 

A 4 évszakos mobilház használata

Elengedhetetlen, hogy az otthonunk minden évszakban megfelelő védelmet nyújtson. Az utóbbi időben a mobilotthonok és lakókonténerek nagyobb szerepet töltenek be az életünkben, mint az elmúlt évtizedekben. A kiemelkedő szigetelésnek köszönhetően ugyanis az épületet akár állandó lakhatásra is használhatjuk.

  • Otthon: A négy évszakos mobilház nemcsak funkcionális, de rugalmas és költséghatékony alternatíva is állandó lakhatás esetén. Bővíthetősége miatt családok, illetve egyedülállók és párok számára is kiváló lehetőség, főleg a mai ingatlanpiaci árak mellett. Sokkal gyorsabban el is készül, így nem kell az építkezés hosszadalmas és idegőrlő procedúráját végigcsinálni.
  • Nyaraló: Ideális választás lehet nyaralóként vagy egyéb turisztikai létesítményként is, mivel hosszú távon praktikus és minőségi megoldás.
  • Munkahely: Nyugodtan használhatjuk irodahelyiségek kialakításához, amihez a személyre szabható megjelenése is hozzájárul.
  • Stúdió: Ha kreatív tevékenységet folytat, a mobilházban kiváló szigetelésének és rugalmas alakíthatóságának köszönhetően akár saját kreatív stúdióját is kialakíthatja, sőt, kiállításhoz is berendezheti az épületet.

Miért pont a Mobilainer?

Évtizedes tapasztalat és tudás

Csapatunk hosszú évek óta foglalkozik konténerbiznisszel. Ez idő alatt hatalmas tapasztalatra tettünk szert, aminek a legnagyobb bizonyítéka a több száz sikeresen megvalósított projekt. Tevékenységünk során mindig arra törekszünk, hogy ne csak megbízható, hanem innovatív munkavégzés is jellemezzen bennünket. Számunkra megkérdőjelezhetetlen értékek a tökéletességre törekvés és az állandó fejlődés.

Minőségi 4 évszakos mobilház

A rendkívül kedvező 4 évszakos mobilház árak mellett garantáljuk a termékek magas színvonalát. Az elegáns és modern tetőszerkezet, erősített talpazat vagy a kifogástalan hőszigetelés csupán néhány tulajdonság a sok közül, amelyeknek köszönhetően ezek az építmények valóban prémium szerkezetű konstrukciók.

Szépség és tartósság

Az otthonunk az a hely, ahová egy fárasztó nap után jól esik hazatérni. Ezzel a konstrukcióval megtalálhatja az Ön és családja számára legmegfelelőbb alternatívát. A szépség párosul a tartóssággal, a nagy belmagasság lehetővé teszi, hogy Ön ne érezze magát „dobozban”. Sem a világítással, sem a vízlevezetéssel nem kell foglalkoznia, nálunk minden a lehető legigényesebb módon van kialakítva.

Ha Önnek is számít, milyen az otthona, lépjen kapcsolatba velünk!