Have you had a question? Call us! +36708811380

Mobil garázs

Az utóbbi időben rendkívül népszerűvé vált a mobil garázs. Méretének, anyagának és felhasználási lehetőségeinek köszönhetően egy meglehetősen praktikus szerkezetről beszélhetünk. Leginkább az innováció és a sokoldalúság jellemzi. Az egyedi technológia lehetővé teszi, hogy jelentős kiadások nélkül védjük személygépkocsinkat vagy egyéb eszközeinket a különböző sérülésektől.


5product 15

Mi az a mobil garázs?

Mobil garázs alatt olyan konstrukciót értünk, amelyet járművek, főleg autók védelmére használunk. Ezek a szerkezetek képesek megvédeni a gépkocsikat az extrém időjárási hatásoktól. Különböző anyagú, méretű és kialakítású rendszerek lehetnek. A hagyományos garázsokkal ellentétben egy egyedi mobilgarázs telepítéséhez általában nincs szükség speciális építési körülményekre vagy feltételekre.

A mobil garázs előnyei

A mobilházakhoz hasonlóan egy autó mobilgarázs is számtalan előnnyel rendelkezik. Ezek az előnyök természetesen nagymértékben függhetnek az adott szerkezet típusától, illetve felhasználási céljától. A különböző fajtájú konstrukcióknak azonban rengeteg közös pozitív tulajdonságuk is van, amelyekről semmiképp sem érdemes megfeledkezni.

Maximális védelem és tartósság: Akár szigetelt mobil garázsról beszélünk, akár egy szigetelés nélküli szerkezetről, a szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni védelem nélkülözhetetlen szempont. Egy ilyen építmény képes megóvni autónkat az esőtől, fagytól, sőt még az erős UV-sugaraktól is. Ezen kívül szélvédett és fedett helyet nyújtanak a különböző karbantartási munkálatokhoz.

Szabadon kiválasztható helyszín: Nem számít, hogy ipari területre, családi ház mellé vagy éppen irodaháznál szeretnénk alkalmazni, ezt az szerkezetet rendkívül egyszerű szállítani és telepíteni. Könnyen hordozhatók, így minden nehézség nélkül helyezhetők át egyik helyről a másikra.

Kedvező mobilgarázs árak: Az ára sokkal alacsonyabb, mint egy hagyományos állandó garázsé. Ennek az az elsődleges oka, hogy az építése nem feltétlenül kell, hogy hosszú távú beruházás legyen, így a több évtizedre szóló banki hitelfelvételt is elkerülhetjük. Ezen kívül arra sincs szükség, hogy drága és bonyolult építési engedélyekért folyamodjuk.

Milyen célokra használhatjuk a mobil garázst?

Ezt a konstrukciót számtalan különböző helyzetben alkalmazhatjuk. A kínálat sokfélesége lehetővé teszi, hogy ne csupán járművek tárolására használjuk. Tarthatunk benne például kerti eszközöket, műhely kellékeket, sőt még bicikli javítás során is hasznát vehetjük. Az alkalmazás módja természetesen nagyban függ a személyes igényeinktől. Egy új termék beszerzésénél, nemcsak az árát, méretét és anyagát érdemes szem előtt tartani, hanem a felhasználási célokat is.

Több autó tárolása egyszerre: Előfordulhat, hogy nem egy, hanem egyszerre két autó van a családban. Ilyenkor rendkívül praktikus lehet egy dupla mobilgarázs. Az ilyen típusú építmény két parkolóhellyel rendelkezik, így egy szerkezetben két járművet is elhelyezhetünk. A dupla mobilgarázs árak szintén igen kedvezők, így jobban megéri, mint két külön garázs.

Vásárok és piacok: Különböző szabadtéri rendezvények alkalmával ezek a konstrukciók szinte elengedhetetlenek. Kifogástalanul működhetnek, ha esetleg eladóként mutatnánk be a termékeinket a piacokon és vásárokon.

Tárolóhely vagy műhely: Ha több olyan tárgyunk van, amelyeket nem szeretnénk kitenni az extrém időjárási viszonyoknak, egy mobil garázs kitűnő választás lehet. Tarthatunk benne szerszámokat, elektromos eszközöket, sőt még bútorokat is. De használhatjuk műhelyként is, így ideális lehet kerékpárok vagy kisebb méretű gépek javításához.

Építkezési munkálatok: Ne feledkezzünk meg arról, milyen előnyös lehet, ha bizonyos munkaterületeken ezt az építményt alkalmazhatjuk. Egy építőipari cég számára hatalmas segítség lehet egy ilyen konstrukció, hiszen kifogástalanul alkalmas a munkavégzéshez szükséges gépek tárolására.

Miért válasszuk a Mobilainert?

Széles kínálat és kifogástalan minőség

Termékeink nemcsak óriási választékban találhatók meg, de a lehető legmagasabb minőséget képviselik. A mobilgarázs méreteket és stílusokat tekintve is rendkívül egyedi kínálatot nyújtunk vásárlóink számára. A weboldalunkon található újdonságok között a leginnovatívabb megoldásokat láthatja, amelyek hosszú ideig szolgálnak anélkül, hogy javításra lenne szükség.

Kedvező mobil garázs árak

A magas színvonal mellett nálunk rendkívül kedvező árak várják. A Mobilainer ugyanis ár-érték arányban is az első a versenytársai között. Minden egyes érdeklődő számára teljesen egyedi árajánlatot készítünk, hogy a megrendelt áru tökéletes másolata legyen az álmaiban szereplő darabnak. Ne mondjon le a vágyairól, mi megvalósítjuk azokat!

Az ügyfél az első

Üzleti stratégiánk legfontosabb célkitűzése, hogy mindig az ügyfél legyen az első. Munkafolyamataink és döntéshozatalaink során minden esetben az ügyfeleink kéréseit helyezzük középpontba. A vásárlók teljes körű kiszolgálása, a termékfejlesztés, valamint a piaci változásokhoz való alkalmazkodás elengedhetetlen a cégünk számára. Partnereink elégedettségét leginkább az mutatja, hogy vállalatunk több visszatérő, hűséges ügyféllel büszkélkedhet.

Amennyiben bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, bátran keresse ügyfélszolgálatunkat!