Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Blog

Újragondolt kávézás: konténer kávézó mint új alternatíva

2024.04.08 15:37
Újragondolt kávézás: konténer kávézó mint új alternatíva

Az alternatív megoldások körbeszövik az ember életét, és már minden területen felbukkan egy-egy kreatív, ötletes és fenntartható eredmény. Nincs ez másként a kávézással sem! Egyre több helyen találkozhatunk a konténer kávézó jelenségével, amely üde színfoltként nagyszerű élményekkel ajándékozza meg a betérő vendégeket.

Miért vált népszerűvé a konténer kávézó? 

A konténer kávézók innovatív és sokoldalú lehetőséget kínálnak mind az üzemeltetők, mind pedig a fogyasztók számára.

Költséghatékonyság

Üzemeltetési oldalról sokkal költséghatékonyabb, hisz nem kell egy teljes helyiség bérleti díját fizetni, vagy épp nem kell hatalmas összegeket költeni egy üzlet megvásárlásáért. Ráadásul, mivel mobilis szerkezetek, szinte bárhová letehetők, akár egy erdő közepére is. A Mobilainer konténerei erősített talapzattal rendelkeznek, ezért nincs szükség betonalapot készíteni alájuk - ezek a konténerek tehát valóban megállják a helyüket akárhol.

Fenntarthatóság

A konténer kávézók vitathatatlanul fenntarthatóbb megoldások nem konténer változataiknál. Építésük nem károsítja a környezetet, ráadásul ma már akár napelemmel ellátott, szinte teljesen önfenntartó módon is működőképesek. Ha pedig az üzemeltető még a kávékészítésben is ökotudatos, akkor egy igazán környezetbarát kávézót fog működtetni.

Tartósság

A konténerek erős és stabil szerkezetűek, ugyanakkor ergonomikus kialakításúak, és többségük már szigetelést is kapott. Rendkívül tartósak, az időjárás viszontagságainak is remekül ellenállnak, ezért nem kell lemondani egy jó kávéról akkor sem, ha zuhog az eső, vagy fúj a szél.

Könnyű kialakítás

A konténereket könnyedén lehet szállítani, és akár több elemet is össze lehet kapcsolni, így akkora helyiséget kapunk, amekkorára szükségünk van. A kávézó esetén terasz kialakításában is érdemes gondolkodni, hogy több vendégnek jusson hely, és szép időben kint is élvezhessék a kávézás örömét.

Stílusosság

A konténer kávézók stílusos megjelenésüknek köszönhetően is rendkívül vendégcsalogatók. Manapság már többféle dizájnt is magukon hordoznak, kívül és belül is. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt, így gyakorlatilag, amit üzemeltetőként elképzelünk, az általában meg is valósítható. A kávézónk saját stílusunkat és személyiségünket tükrözi, ezért még a kialakítás előtt tanácsos átgondolni, milyen célcsoport számára és milyen helyszínen szeretnénk a konténer kávézót felállítani. Az alábbi oldalon több ötletből is lehet meríteni.

Különleges helyszín 

A konténer kávézók nagyon jó alternatívaként egészítik ki a fenntarthatósági törekvéseket, ráadásul még a dizájnról sem kell lemondani. A kávézás sokak számára különleges rituálé - ehhez pedig különleges helyszín jár. Cégünknél többféle konténertípust is talál (pl. irodakonténer, raktárkonténer, mobilház), melyek mindegyike prémium minőségű alapanyagokból készült. Ha nincs szüksége állandó konténerre, akkor pedig bérlésre is van lehetőség.

Konténereink egytől egyig személyre szabottan alakíthatók, a gyors kiszállításnak köszönhetően pedig azonnal használhatók is. Amennyiben Ön is konténerben, esetleg konténer kávézóban gondolkodik, keressen minket bizalommal! Ügyfélszolgálaton készséggel áll rendelkezésére.