Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Lakókonténer, konténer ház

A lakókonténer és konténer ház ma már jóval több, mint átmeneti megoldás vagy B terv. Bár a múltban általános meggyőződés volt, hogy egy ilyen felépítmény csak különleges körülmények között lehet megfelelő, a mai modern típusok egyre többeket komolyan elgondolkodtatnak a mobilházak nyújtotta lehetőségekről. Amellett, hogy korunk építkezési költségei mellett eltörpülnek a lakókonténerek árak, komfortosak, személyre szabhatók és könnyen mozgathatók. Kiválóan alkalmasak irodának és dolgozói szálláshelynek is. Megbízható opciót jelentenek - csillagászati kiadások és az építési engedély igénylési procedúra nélkül. Válasszon Ön is a Mobilainer minőségi kínálatából!


1Produkt 11

A konténer ház előnyei

  • Könnyű telepítés: A lakó konténer házak könnyen szállíthatók, mivel előre gyártottak és készen állnak a telepítésre. Ezt követően gyorsan használatba vehetők, így ideálisak akár sürgős lakhatási igények kielégítésére is.
  • Rugalmas alakíthatóság: A mobil szerkezetek könnyen átalakíthatók az egyéni preferenciáknak megfelelően. Egyszerűen személyre szabhatjuk a bútorokat, a dekorációt vagy akár a belső helyiségek elrendezését.
  • Költséghatékony megoldás: A lakókonténer jóval költséghatékonyabb, mint a hagyományos épületek. Éppen ezért, ha sürgősen meg kell oldanunk az átmeneti szálláshelyünket, ideális megoldás lehet.
  • Környezetbarát kivitelezés: Az újrahasznosított anyagokból készült lakókonténerek környezetbarát megoldást jelenthetnek a fenntartható építészet iránt elkötelezett felhasználók számára.
  • Gyors megvalósítás: A konténer mobilházak a szállítást követően rövid időn belül használatba vehetők. Ezzel időt és költségeket takaríthatnak meg az építkezők vagy sürgős szálláshelyeket keresők.

 

A lakókonténer használata

Konténerből ház? Semmi akadálya! A konténer ház sokféle kivitelezésének köszönhetően használhatjuk kereskedelmi egységként, munkásszállóként vagy akár logisztikai központként is. Számtalan méretben, formában és belső elrendezésben érhető el, így az alkalmazási lehetőségeknek csakis a képzeletünk szabhat határt. Gyorsan telepíthető és rugalmasan mozgatható konstrukcióról van szó.

  1. Munkásszálló: Településen kívül eső munkavégzés esetében gyakran jelent problémát a dolgozók ideiglenes elszállásolása. A létesítmény ebben is nagy segítséget jelenthet, hiszen praktikus alternatíva. A mobil szerkezet közel lesz a munkavégzés helyéhez, így nem kell utazással tölteni az időt.
  2. Irodai szálláshely: Mivel hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, sőt még egy légterű teakonyha kialakítására is lehetőség van, a konstrukciót akár irodai szálláshelyként is nyugodtan használhatjuk.
  3. Tároló helyiség: A lakókonténer tökéletes lehet különböző termékek tárolására vagy akár a szállításukra is. Nem kell külön raktárhelyiséget bérelnünk vagy drága logisztikai szolgáltatásokat igénybe vennünk. Az építményben ugyanis nyugodtan berendezhetjük a saját logisztikai központunkat is.

Kulcsrakész termékek a Mobilainertől: miért érdemes minket választani? 
Remek lakókonténer árak

Mit szólna ahhoz, ha egy hagyományos építkezés piaci négyzetméter árának feléért juthatna az igényeinek maximálisan megfelelő ingatlanhoz? A lakókonténerek erre remek lehetőséget biztosítanak, hiszen az áruk jóval kedvezőbb a téglaépítésű lakóházaknál. A Mobilainer ráadásul kifejezetten a földszintes típusokra szakosodott, ezek pedig még alacsonyabb áron hozzáférhetőek más mobil fajtákhoz képest. Már az is nagy előny, ha csak a bekerülési költségen spórol az ember - ám a lakó konténer ennél jóval többet nyújt!

Kiváló minőségű konténer ház

Tart attól, hogy a lakókonténer kevésbé masszív felépítmény, mint a megszokott tégla alapú lakóépületek? Erre nincs oka - sőt! Egy jól kialakított konténer ház statikai stabilitása többszöröse az egyéb házakénak, így nagyszerű alternatíva ideiglenes lakhatás esetében. A Mobilainer ráadásul a mobilházak közül is csak a legmasszívabb szerkezettel rendelkező termékeket forgalmazza, amelyek strapabírásában nemcsak meggyőződésből, de tapasztalatból is megbízunk.

A panelek prémium alapanyagokból készülnek, talapzatuk pedig extra megerősítéssel rendelkezik, így betonalap nélkül is használhatók. A termékek kiemelkedő minőségének az is bizonyítéka, hogy magas kopásállósággal rendelkező linóleummal vannak burkolva, így mindig garantálják a maximális biztonságot. A kifogástalan technológia és alapanyagok felhasználása azonban egyáltalán nem jelenti, hogy megfizethetetlen áron lehet csak hozzájuk jutni, a lakókonténer rendkívül költséghatékony megoldás.

Mozgatható, bővíthető konténer ház

Az építkezési és más ipari munkálatok időnként óhatatlanul költözéssel járnak. Ezzel együtt természetesen minden vállalkozó azt szeretné, ha az új projektre való átváltás a lehető leggyorsabban végbemenne. Ha a lakókonténer mellett teszi le a voksát, ilyen helyzetekben sem a lakáseladás vagy bérlés nehézkes folyamatába nem kell belevetnie magát, sem a bevált konstrukciótól nem kell elbúcsúznia. A lakókonténerek rendkívül könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, felső darus vagy alsó targoncás emeléssel. Ugyanígy tetszés szerint bővíthetők is a mobil lakhelyek: könnyedén összakapcsolhatók más konténerekkel. Míg egy hagyományos lakóház bővítéséhez újabb építési engedélyre, terveztetésre és költséges alapanyagokra van szükség, lakó konténer esetében ez a folyamat is gyors és pénztárcabarát.

Lakókonténer és sok más hasznos felépítmény a Mobilainer választékában

A Mobilainer termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy számos helyzetben minden igényt kielégítsen. Ha kényelmes lakókonténer alapú otthona mellett autóját is szeretné biztonságban tudni, nálunk mobilgarázsát is beszerezheti. Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha építőipari vagy más projekt kapcsán portakonténerre, szaniterkonténerre vagy épp irodakonténerre lenne szüksége. Az egyszerűbb modellek mellett olyan, teljeskörűen felszerelt típusok is elérhetőek nálunk, amelyek WC-vel, mosdókagylóval, klímával, fűtéssel is felszereltek. Mindezek mellett nagyobb méretű konténereinkből akár közösségi teret, étkezőt, meeting termet vagy mosodát is könnyedén kialakíthat.

Használt tengeri konténereink ideális megoldást jelentenek, ha raktározási vagy szállítmányozási célra szeretne konténert vásárolni. A választékunkban található 20 vagy 40 lábas tárolók minden igényt kielégítenek.

Kérdése merült fel? Keressen minden elérhetőségeink egyikén, kollégáink örömmel segítenek!