Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Befektetőknek

Legyen ön is Franchise Partner!

Számtalan év működés, stabil növekedés és pozitív tapasztalat után úgy döntöttünk, hogy elindulunk a franchise-ok útján.

 

 

A Kiváló minőség utat tört nekünk.

A rengeteg visszatérő ügyfél és megnyert állami pályázat bizonyította a magyar és Európai piacon is a kiemelkedő minőségünket.

Ma már minden sarkon található egy "konténerkereskedő", ami jobb esetben is csak a Mobilainer, vagy egy másik igazi gyár termékeit adja el átfestve, átnevezve. 

Ezeket arról lehet legkönnyebben felismerni, hogy hamar eltűnnek a piac felszínéről, nem tudnak egyedi konténereket elkészíteni, se szállítani, sőt... Sajnos néha még a számla kiállítás is nehézséget okoz. Cserébe pár százalékkal olcsóbbak időnként... 
Megéri? A Mobilainer szerint, főleg hosszútávon nem. A transzparencia, tiszta út és teljes kontroll a termék felett kifizetődőbb út.

Ellenben egy komoly vállalat mentalitása azt sugározza, hogy nincs számára felső határ és utat tör, formázza a piacot.

Önöknek, potenciális franchise partnereknek is csak ezt az egy utat tudjuk tanácsolni, mert ez fenntartható.

 

 

Lehetőség

A mobilainer Properties Kft 2024-ben kiválaszt minden nagyobb magyar városban egyetlen egy befektetőt, aki szeretne egy már elkészült üzleti modellt megkapni és saját gyönyörű mobilotthon kereskedését elindítani.

A saját gyárunk kész.
A marketing kész.
Az infrastruktúra kész.

Az oktatóanyag gyorsan elsajátítható, amely után magabiztosan tudnak vezetni egy olyan vállalatot, amely az alábbiakkal kereskedik:
-mobil otthonok
-modern konténerházak
-modulházak
-iroda, szaniter, porta, raktár, tengeri konténerek

Jelentkezésüket várjuk alábbi elérhetőségeink egyikén.

mobilainer@mobilainer.hu

+36302001259

A Mobilainer Csapata