Kérdése van? Hívjon minket! +36708811380

Mobilház

A mobilház, néhány éve talán még keveseknek fordult meg a fejében lehetőségként iroda kialakítására vagy munkavállalók elszállásolására. Napjainkra azonban egyre többen ismerik meg ennek a gyorsan telepíthető, egész évben komfortosan használható megoldásnak az előnyeit. Ha Ön is mobilis, magas minőségű és alacsony fenntartási költségű felépítményt keres vállalata számára, forduljon hozzánk bizalommal!


2Produkt 12

Mobilház telepítés a Mobilanier csapatától: miért érdemes minket választani? 


Tapasztalt szakértő csapat

A Mobilainer gárdája régóta tevékenykedik a konténerbizniszben, ez idő alatt rengeteg sikeresen megvalósított projekttel büszkélkedhetünk. Szolgáltatásunkat a megbízható és dinamikus mobilház telepítés jellemzi, emellett kifejezett gondot fordítunk az ügyféligények rugalmas kezelésére. Mobilház vásárláskor számos kérdés felmerülhet, ezért teljes körű tájékoztatás és tanácsadást biztosítunk Önnek a tisztánlátásért.

Kiváló minőségű szendvicspanel mobilház

Amennyiben Ön egy Mobilainer mobilház mellett dönt, úgy igazán masszív és időtálló befektetést könyvelhet el. Az általunk forgalmazott dupla, mobil lakó és mobil ház egyaránt rendkívül stabil – ellenben meglepően könnyű - szerkezettel rendelkezik. A prémium acélváznak köszönhetően valódi minőséget választ, amely évtizedekig hűen szolgálja tulajdonosát. A mobilház erősített talpazata miatt akár betonalap nélkül is használható. Ezek tetejébe az egyes panelek kiváló szigetelést kaptak, így komfortos lakhatóságot biztosít egész évben.

Gyönyörű mobilházak

Bármennyire is praktikus szerepet lát el egy mobilház, jól tudjuk: az sem hátrány, ha a funkcionalitás mellett még szemet gyönyörködtető is. A kínálatunkban található felépítmények fémlemezei tetszés szerint festhetőek! Így az iroda vagy dolgozói szálláshely nemcsak barátságosabb lesz, de akár vállalata arculatának színei is visszaköszönhetnek rajta.  A belső kialakításnál sem hanyagoltuk el a kinézetet: az összes szoba, a konyha, valamint a fürdőszoba is olyan igényes megjelenést tudhat magáénak, hogy akár üzleti partnereivel tárgyalhat mobilháza falai között.

A kész mobilház teljesen felszerelt állapotban vásárolható meg, a hozzá passzoló berendezési tárgyakkal. A világítás előkészített, a vízelvezetés kialakítva, a nagy belmagasságnak köszönhetően pedig egyáltalán nincs „doboz érzés” a felépítményben. Vállalkozásunk mindig törekszik az új, innovatív megoldásokra, amelyekkel még egyedibbé és esztétikusabbá tehetjük mobilházaink küllemét.

Korrekt mobilház árak

Vállalkozásunk szeretne ügyfelei számára egy remek üzletet ajánlani, amellyel mind a két fél jól jár. A weboldalunkon található szendvicspanel mobilház árak valóban korrektek, mivel kifejezetten földszinti felépítményekre szakosodtunk. Mielőtt Ön megvásárolná a kinézett adásvétel tárgyát, személyesen meg is győződhet annak állapotáról. Így megtapasztalhatja első kézből, hogy a Mobilainer mobilházak ára kiváló értékaránnyal párosul. Emellett folyamatosan megújuló akciók is elérhetőek kínálatunkban, így érdemes jobban körülnézni weboldalunkon.

 

Milyen előnyökkel jár egy mobilház?

Nincs helyhez kötve: a nevéből adódóan a mobilház könnyedén mozgatható, így nem vagyunk helyhez kötve. Ideális választás építkezések vagy más, ipari célú területek környezetében, ahol más módon nehéz lenne megoldani a kulturált iroda és/vagy szállás biztosítását. Mivel nem szükséges a felállításához építési engedély sem, ezért szinte bárhol felállíthatók.

A mobil házak árai igen kedvezőek: a mobilház árak eltörpülnek egy téglából készült épület felhúzásának költségei mellett. Lehetőségeinktől függően az is előfordulhat, hogy utóbbira hitelt kell felvenni, amely nehéz helyzetbe hozhatja a költségvetést. A mobilházak árai megkímélnek minket attól, hogy kölcsönhöz kelljen folyamodni.

Nagyon gyorsan használatba vehető: a téglaépítésű házzal ellentétben a mobilházat nem kell a helyszínen összeszerelni, mivel egy darabban érkezik. Így a használatba vétel kezdete határidő is pontosan megtervezhető. Ráadásul számos mobilházat már teljesen bebútorozva, gépesítve is meg lehet vásárolni vízelvezetéssel, világítással egyaránt.

Minden évszaknak megfelelő: A modern mobilház vastag, minőségi szigetelésének köszönhetően tökéletesen komfortos lakhatást biztosít az év bármely szakában. Télen megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen, míg nyáron egy klímával hatékonyan bent tartja a kellemes hőmérsékletet.

 

Ilyen esetekben alkalmazható a kész mobilház

Ideiglenes lakhatás: Ha átmeneti lakhatásra van szükség, sok esetben nem találunk albérletet. Ilyenkor sokkal jobb és költséghatékonyabb megoldás lehet egy modern mobilház.

Állandó lakhatás: Néhány évvel ezelőtt még talán elképzelhetetlen volt. Mára azonban egyre többen választják ezt a kényelmes megoldást állandó lakhatásra. Ugyanis nem kell az építkezési munkálatokra várni, így sokkal gyorsabban beköltözhető, továbbá költséghatékonyabb megoldásnak is számít. 

Építkezések és munkaterületek: Építkezések, útépítések vagy más ideiglenes munkaterületek esetén mobil házakat lehet használni dolgozók számára akár irodák, pihenőhelyek vagy öltözők formájában is.

Szabadtéri események: Fesztiválok helyszínén a sátorállítás lehetőségén túl egyre gyakrabban biztosítanak mobil házban szállást. Ez sokkal vonzóbbá teszi a többnapos fesztiválokat, mivel nagyobb kényelmet garantál. 

Településen kívüli munkavégzés: Az olyan iparágakban, ahol a munkavégzés távoli területeken történik, mobil konténerház alkalmazásával lehet a munkások lakhatásának és munkakörülményeinek javítása.

Turizmus és kempingezés: Kempingek, üdülők vagy turisztikai létesítmények területén mobil házak használatával sokkal kényelmesebb szálláshelyet lehet biztosítani.

 

A mobilházak árai

A Mobilainer garantálja a kedvező árakat minden vásárlója számára. Nincs ez másképp a mobilház árak terén sem. Mivel figyelembe vesszük a vásárlóink egyedi igényeit és elképzeléseit, így szinte sosincs nálunk két egyforma megoldás. Éppen ezért a mobilház árak esetében is, egyedi ajánlatot készítünk minden érdeklődő számára. Így tudjuk valóra váltani az elképzeléseit és garantálni, hogy tényleg azt kapja, amire szüksége van.

További kérdései merültek fel? Akkor ne habozzon: lépjen kapcsolatba segítőkész munkatársainkkal!