Termékajánló
Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk termékkel, árakkal és szállítással kapcsolatban! __________________________ E:mail: mobilainer@mobilainer.hu

Mobilház

Főkategória >Mobilház

A mobilház napjaink modern otthona, amely egyszerre ötvözi a könnyűszerkezetes és a kertes házak előnyeit. Amellett, hogy rendkívül gyorsan telepíthető, kialakításának köszönhetően komfortosan használható egész évben. A Mobilainer Kft. mobil ház és dupla, mobil lakó felépítményei magas minőségű, mobilis és alacsony fenntartási költségű otthont biztosítanak Önnek: forduljon hozzánk bizalommal!


Sorrend:


Mobilház telepítés a Mobilanier csapatától: miért érdemes minket választani? 


Tapasztalt szakértő csapat

A Mobilainer gárdája régóta tevékenykedik a konténerbizniszben, ez idő alatt rengeteg sikeresen megvalósított projekttel büszkélkedhetünk. Szolgáltatásunkat a megbízható és dinamikus mobilház telepítés jellemzi, emellett kifejezett gondot fordítunk az ügyféligények rugalmas kezelésére. Mobilház vásárláskor számos kérdés felmerülhet, ezért teljes körű tájékoztatás és tanácsadást biztosítunk Önnek a tisztánlátásért.

Kiváló minőségű szendvicspanel mobilház

Amennyiben Ön egy Mobilainer mobilház mellett dönt, úgy igazán masszív és időtálló befektetést könyvelhet el. Az általunk forgalmazott dupla, mobil lakó és mobil ház egyaránt rendkívül stabil – ellenben meglepően könnyű - szerkezettel rendelkezik. A prémium acélváznak köszönhetően valódi minőséget választ, amely évtizedekig hűen szolgálja tulajdonosát. A mobilház erősített talpazata miatt akár betonalap nélkül is használható. Ezek tetejébe az egyes panelek kiváló szigetelést kaptak, így komfortos lakhatóságot biztosít egész évben.

Gyönyörű mobilházak

Tudjuk, hogy egy mobilháznak nem csak kiváló minőségűnek, hanem szemet gyönyörködtetőnek is kell lennie. A kínálatunkban található felépítmények fémlemezei tetszés szerint festhetőek, hogy egyedivé varázsolhassa új nyaralóját vagy otthonát. A belső kialakításnál sem hanyagoltuk el a kinézetet: az összes szoba, a konyha, valamint a fürdőszoba is dekoratív megjelenést tudhat magáénak.

A kész mobilház teljesen felszerelt állapotban vásárolható meg, a hozzá passzoló berendezési tárgyakkal. A világítás előkészített, a vízelvezetés kialakítva, a nagy belmagasságnak köszönhetően pedig egyáltalán nincs „doboz érzés” a felépítményben. Vállalkozásunk mindig törekszik az új, innovatív megoldásokra, amelyekkel még egyedibbé és esztétikusabbá tehetjük mobilházaink küllemét.

Korrekt mobilház árak

Vállalkozásunk szeretne ügyfelei számára egy remek üzletet ajánlani, amellyel mind a két fél jól jár. A weboldalunkon található szendvicspanel mobilház árak valóban korrektek, mivel kifejezetten földszinti felépítményekre szakosodtunk. Mielőtt Ön megvásárolná a kinézett adásvétel tárgyát, személyesen meg is győződhet annak állapotáról. Így megtapasztalhatja első kézből, hogy a Mobilainer mobilházak ára kiváló értékaránnyal párosul. Emellett folyamatosan megújuló akciók is elérhetőek kínálatunkban, így érdemes jobban körülnézni weboldalunkon.

Milyen előnyökkel jár egy mobilház?

Nincs helyhez kötve: a nevéből adódóan a mobilház könnyedén mozgatható, így nem vagyunk helyhez kötve. Egy hétvégi tóparti nyaraló esetében így nem kell tartani az árvíztől, valamint gyakori költözködésnél is ideális választás. Mivel nem szükséges a felállításához építési engedély sem, ezért szinte bárhol felállíthatók.

A mobil házak árai igen kedvezőek: a mobilház árak eltörpülnek egy téglából készült otthon felépítésének költségei mellett. Sokszor az utóbbira hitelt is fel kell venni, amely után több évre is eladósodhatunk. A mobilházak árai megkímélnek minket attól, hogy lakáskölcsönhöz kelljen folyamodni.

Nagyon gyorsan használatba vehető: a téglaépítésű házzal ellentétben a mobilházat nem kell a helyszínen összeszerelni, mivel egy darabban érkezik. Így a költözési határidő is pontosan kiszámítható. Ráadásul számos mobilházat már teljesen bebútorozva, gépesítve is meg lehet vásárolni vízelvezetéssel, világítással egyaránt.

Minden évszaknak megfelelő: A modern mobilház vastag, minőségi szigetelésének köszönhetően tökéletesen komfortos lakhatást biztosít az év bármely szakában. Télen megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen, míg nyáron egy klímával hatékonyan bent tartja a kellemes hőmérsékletet.

További kérdései merültek fel? Akkor ne habozzon: lépjen kapcsolatba segítőkész munkatársainkkal!


Webáruház készítés