Have you had a question? Call us! +36708811380

Mobil fürdőszoba

Nem szívesen használja a fürdőt a kempingben? Rossz tapasztalata van a fesztiválok illemhelyeivel? A mobil fürdőszoba ideális és higiénikus megoldást nyújt! Használatával nyugodttá és biztonságossá válik a mosdó használata.


Search term
Search type
Where to look
All categories
Ft
Ft

A mobil fürdőszoba ideális választás

Használata higiénikus és kényelmes

 Kiváló minőségű WC-vel, mosdóval és zuhanyzóval felszerelt, és maximális higiénikusságot biztosít.

Bárhol használható

 Bármilyen eseményen könnyedén telepíteni lehet, de akár nyaraló mellé is tehető, ahol nincs kiépített fürdőszoba. Kiváló szigetelésének és kialakításának köszönhetően időjárástól függetlenül is alkalmazható.

Kedvező ár

 Sokkal költséghatékonyabb a beszerzése, mint kiépíteni egy fürdőt, ráadásul higiéniában sem marad el az épített fürdőszobától. Fontos adalék, hogy nem kell rejtett költségekkel számolni.

Nincs papírmunka

 Használata nem engedélyköteles, így megkíméli Önt a felesleges papírmunkától.

Rugalmas kialakítás

 A mobil fürdőszobák többféle méretben és elrendezésben rendelhetők. Minden esetben egyedi igények szerint alakítjuk. A fürdőszoba belseje szabadon alakítható, sőt egyéb konténer is hozzákapcsolható, ha nagyobb térre van igény.

 

Miért a Mobilainer konténerei mellett tegye le a voksát?

Teljes felszereltség

Konténereinket teljes felszereltséggel adjuk át, amelyek természetesen egyedi igények alapján, rugalmasan tovább alakíthatók. A konténerek jól szellőzőek, higiénikusak és szigeteltek. A mobil fürdőszobákban kerámia WC, mosdókagyló és zuhanyzó is rendelkezésre áll. A bojler és a kiépített áramellátás lehetővé teszi a meleg víz és a stabil világítás használatát.

Hosszú élettartam

Minden konténerünk masszív anyagból készül, hosszú élettartamú termék. A szendvicspanelek ellenállóvá teszik az időjárás viszontagságaival szemben, az erősített talpazatnak köszönhetően pedig nincs szükség betonalapzatra a telepítésnél.

Változatos kínálat

A mobil fürdőszobák mellett sok egyéb célra készült konténer és mobilház is található kínálatunkban, például szaniter konténer, mobil WC, lakóház (lakómodul), raktárkonténer.

Szakértelem és ügyfélközpontúság

Tapasztalt és segítőkész kollégáink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére, legyen szó bármilyen kérésről, igényről. Ha kiválasztja a konténert, mi kiszállítjuk és telepítjük oda, ahová szeretné. Folyamatosan fejlődünk, így mindig a legújabb, legmodernebb megoldásokat tudjuk ügyfeleink számára kínálni.

Magas minőség

Magas minőségű ügyfélszolgálatot és termékeket biztosítunk az ügyfeleknek. Termékkínálatunk folyamatosan változik, ahogy a legújabb trendek megérkeznek a piacra. Konténereinket a legjobb minőségű acélelemekből és erősített talapzattal készítjük. A könnyűszerkezetes kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű szállítást, a szigetelés pedig hozzájárul, hogy ügyfeleink minden évszakban élvezhessék a konténerben tartózkodást.

A mobil fürdőszoba felhasználási helyei

A leggyakoribb helyszínek, ahol ideális a használata:

  • Kültéri rendezvények, fesztiválok,
  • építkezések,
  • kemping,
  • filmforgatás,
  • táborok helyszínei.

Nézze meg termékkínálatunkat, és kérjen ajánlatot! Minden esetben egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk, hogy a folyamat végén Ön is egy exkluzív konténer boldog tulajdonosa lehessen!