Have you had a question? Call us! +36708811380

Modulház

Ön is megfizethető otthont, netán irodát keres? Engedje szabadon a fantáziáját, mi pedig megvalósítjuk Önnek álmai otthonát! A modulház bármilyen célra és bárhol könnyű és gyors lakhatást biztosít, emellett a piaci árak töredékét kell csak kifizetnie. Tekintse meg kínálatunkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!


Search term
Search type
Where to look
All categories
Ft
Ft

Modulház: költséghatékony megoldás mindenkinek 

A modulház olyan készház, amely előre gyártott modulokból készül, és a helyszínen kerül végleges állapotába. A modulok tetszőleges módon, egyénre szabottan alakíthatók, így akár több száz négyzetméteres épület is kialakítható belőlük. A telepítése nem tart hetekig, így olyan helyzetekre is tökéletes megoldást jelent, amikor sürgősen lakhatásra van szüksége. Sokkal kedvezőbb a pénztárcájának is, mivel egy családi ház árához képest csupán a töredéke a modulház ára. Ráadásul nem kell építési engedéllyel, földmunkákkal és egyéb jövedelemapasztó feladatokkal foglalkoznia.

Miért előnyösebb választás egy panelnél vagy épített kertes háznál?

Többféle felhasználási lehetőség

A modulházat használhatja családi házként (akár kerttel is), lakásként, irodaként, szálláshelyként - tulajdonképpen bármire! Mivel szabadon bővíthető és alakítható, akkora méretet választhat, amekkorát csak szeretne, és annyi modulból állíthatja össze, amennyi az elképzeléseinek megfelel.

Fenntartható és környezetbarát

Ha modulházat választ, akkor a fenntarthatós jövő mellett teszi le a voksát. A modulok újrahasznosított, prémium minőségű anyagokból készülnek, és mivel a telepítésnél nincs szükség környezetkárosító földmunkákra, illetve nem termel szemetet, sokkal ökotudatosabb választás. A ház akár napelemmel is felszerelhető, és passzívházzá is alakítható nulla rezsiköltséggel.

Kényelmes

A modulház teljes komfortot biztosít lakójának, felhasználójának. Bent tartózkodva sem érződik konténerhatás vagy dobozérzet, ugyanis a terek nagyobbak, világosabbak, a berendezés pedig szabadon alakítható.

Gazdaságos

Maximálisan pénztárcabarát választás, hisz ár-érték arányban jóval kedvezőbb egy ház megvásárlásánál vagy akár építésénél, és az energiahatékonyságából fakadóan a havi számlák összege is csökkenthető vele.

Miért válassza a Mobilainer csapatát, ha modulházat keres?

Kiváló minőség, profi csapat

A Mobilainer kizárólag prémium minőségű anyagokat használ a modulházakhoz, és tapasztalt szakmai csapattal dolgozik. Számunkra kiemelten fontos, hogy vásárlóink olyan otthont, irodát vagy vendéglátóegységet kapjanak, amelyek magas szinten képviselik őket és a brandjüket. A felmerülő igényeket rugalmasan kezeljük, továbbá az aktuális piaci változásokhoz is folyamatosan alkalmazkodunk. Teljes körű tanácsadással segítjük ügyfeleinket, és minden kérdésükre választ adunk.

Szigetelt modulházak

Konténereink és modulházaink egytől egyig szigeteltek, így az év bármely szakában biztonsággal és kényelemmel használhatók. A remek szigetelés benntartja a hőt és a hangot is, melegebb időszakban pedig kellően hűvös érzést biztosít.

Vízelvezető rendszerrel felszerelt mobil- és modulházak

Minden termékünk vízelvezető rendszerrel felszerelt, amely megakadályozza a beázást és a festett panelek kopását.

Széles termékkínálat

Termékeink között többféle modul- és mobilházat, konténert talál, melyek teljes mértékben egyedi igényekre szabhatók. Ha 4 évszakos mobilházra, lakókonténerre, mobil fürdőszobára vagy raktárkonténerre van szüksége, nálunk mindegyiket megtalálja!

Gyors szállítás

A beérkező igényekre 48 órán belül válaszolunk, és a terméktől függően minél előbb kiszállítjuk Önnek a választott konténert. Nálunk nem kell hónapokat várnia, hogy birtokba vehesse új lakhelyét, irodáját!

Nézzen szét webáruházunkban, és kérjen tőlünk ajánlatot! Minden konténerünkre 12 hónap garanciát vállalunk.